Ο διαγωνισμός έληξε! 
Οι τρεις τυχεροί που κερδίζουν από ένα εκπαιδευτικό παιχνίδι της σειράς LEGO® DUPLO® είναι: Χριστίνα Χριστογούλα Αναστασία Χαμιζίδου Αλεξάνδρα Μπρατίμου
Το Πρώτο μου Φορτηγό  LEGO® DUPLO®  
10818        1½ – 5 ετών Βοηθήστε το παιδί σας να μάθει να αντιστοιχίζει ζευγάρια με το LEGO®DUPLO® «Το Πρώτο Μου Φορτηγό». Το φορτηγό είναι εύκολο να κατασκευαστεί χρησιμοποιώντας τα ογκώδη τουβλάκια DUPLO, που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να είναι διασκεδαστικά και ασφαλή για τα μικρά χεράκια, και διατίθεται με 8 ζεύγη από χρωματιστά τουβλάκια διακοσμημένα με τρόφιμα—ιδανικά για αντιστοίχιση ή για παιχνίδια μνήμης. Υπάρχει επίσης κι ένας πάγκος αγοράς που δίνει αφορμή για κάθε είδους παιχνίδι ρόλων. Περιλαμβάνει 2 DUPLO παιδικές φιγούρες συν μία γάτα. 
Ο πρώτος μου κήπος LEGO® DUPLO®   10819      1½-5 ετών
Τα εύχρηστα και πολύχρωμα τουβλάκια του είναι ιδανικά στο να εξασκήσουν  τα παιδιά τις κινητικές τους δεξιότητες, φυτεύοντας λαχανικά και βλέποντάς τα να μεγαλώνουν.  Η εικονογράφηση με τη βροχή και τον ήλιο βοηθάει στο να πάρουν χρήσιμες πληροφορίες και να μάθουν για το πώς μεγαλώνουν τα φρούτα και τα λαχανικά…παίζοντας. «Ο Πρώτος Μου Κήπος» αναπτύσσει πρώιμες κατασκευαστικές δεξιότητες καθώς τα νήπια στοιβάζουν τα τουβλάκια για να κάνουν τα φυτά τους να μεγαλώσουν, με ηλιοτρόπια, τομάτες, καρότα και πατάτες. Χρησιμοποιήστε το διακοσμημένο τουβλάκι με τη βροχή/τον ήλιο για να βοηθήσετε το παιδί σας να μάθει πώς μεγαλώνουν τα φυτά από το έδαφος και καταλήγουν σε λουλούδια ή καρπούς.
Μεγάλο Εργοτάξιο Οικοδομής LEGO® DUPLO®  
(10813)  2-5 ετών
Οι μικροί εργάτες της οικοδομής θα λατρέψουν αυτά τα 3 μηχανήματα που μπορούν να φτιάξουν. Καθάρισε το χώρο με την ερπυστριοφόρο μπουλντόζα πριν αδειάσεις τα νέα οικοδομικά υλικά από το φορτηγό. Μετά χρησιμοποίησε το γερανό με τη δαγκάνα του και το βραχίονα που παίρνει διάφορες θέσεις για να ανυψώσεις τούβλα και να χτίσεις ένα κτίριο. Περιλαμβάνει 3 φιγούρες εργατών οικοδομής DUPLO για να ενθαρρύνουν τη διασκέδαση με παιχνίδι ρόλων.