Η «Ιδέα» είναι μια ελληνική εταιρεία παιχνιδιών που δημιουργεί μελετημένα εκπαιδευτικά παιχνίδια με ελληνικό software και με τη συνεργασία παιδαγωγών. Οι κούκλες «Αναστασία» και «Ζουζούνα», δύο από τα best sellers της εταιρείας, είναι το ιδανικό δώρο Πάσχα καθώς κυκλοφορούν με δώρο μια διακριτική κοριτσίστικη λαμπάδα.
Θέλοντας να γιορτάζει την Άνοιξη και το Πάσχα, η εταιρεία «Ιδέα» σε συνεργασία με το imommy.gr σας προσκαλούν να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό της και να είστε εσείς ένας από τους έξι τυχερούς νικητές που θα κερδίσουν από μία κούκλα «Αναστασία-Σου Μιλώ» ή μία κούκλα «Η Πρώτη μου Ζουζούνα»…όλες με λαμπάδα μαζί!
Περιγραφή
Κούκλα «Αναστασία-Σου Μιλώ»
 Η Αναστασία είναι η πρώτη εκπαιδευτική κούκλα των κοριτσιών! Μιλάει ελληνικά, παίζει, μαθαίνει και κρατάει μία υπέροχη συντροφιά στο παιδί σας, όλες τις ώρες, παντού. Πιέστε την κοιλίτσα της και θα ακούσετε παραμυθάκια, ποιήματα, τραγουδάκια και όμορφη μουσική με την γλυκιά φωνή της Αναστασίας. 
Κούκλα «Η Πρώτη μου Ζουζούνα»
Η Ζουζούνα είναι η πρώτη κούκλα-μωρό του παιδιού σας. Μιλάει ελληνικά, παίζει, μαθαίνει και κρατάει μία υπέροχη συντροφιά στο παιδί σας, όλες τις ώρες, παντού. Με μαλακό σώμα και μπιμπερό. Πιέστε την κοιλίτσα της και θα ακούσετε παραμυθάκια, ποιήματα, τραγουδάκια και όμορφη μουσική με τη γλυκιά φωνή της Ζουζούνας!
Για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό κάντε like & share στην ανάρτησή μας στο Facebook από Πέμπτη 6 Απριλίου έως και την Κυριακή 9 Απριλίου.  Οι τυχεροί νικητές θα ενημερωθούν για την παραλαβή του δώρου τους με εισερχόμενο μήνυμα στην σελίδα τους την Δευτέρα 10 Απριλίου το μεσημέρι. 
Δείτε ολόκληρη την συλλογή παιχνιδιών της εταιρείας «Ιδέα»  ΕΔΩ και ακολουθήστε την στο Instagram