Για τη Shirley Sirivong, η εγκυμοσύνη ήταν οτιδήποτε άλλο εκτός από εύκολη. Αφού διαγνώστηκε με διαβήτη κύησης, προδρομικό πλακούντα και ανεπάρκεια τραχήλου, έπρεπε να μείνει στο κρεβάτι και να ακολουθήσει αυστηρή δίαιτα. Τους πρώτους μήνες που ήταν κλινήρης, οι επιλογές του πρωινού γεύματός της περιοριζόταν σε βρασμένα αυγά (κυρίως το ασπράδι τους), σταρένιο ψωμί, φιστικοβούτυρο και λίγα φρούτα και λαχανικά. Ο άντρας της, προκειμένου να ενισχύσει τα μονότονα πιάτα της αγαπημένης του, ξεκίνησε να δημιουργεί αστεία προσωπάκια με τα αυγά και τις φέτες του τοστ. «Μετά από λίγες μέρες, η έμπνευσή του άρχισε να εμπλουτίζεται με πιο περίτεχνες δημιουργίες», λέει η ίδια.   

Από τότε, ο Gat συνέχισε να σερβίρει όμορφα, δημιουργικά και φιλικά προς το διαβήτη πρωινά στη Shirley, αναπαριστώντας διασκεδαστικούς αυγο-χαρακτήρες να επιδίδονται σε διάφορες δραστηριότητες: από ελεύθερη πτώση με αλεξίπτωτο μέχρι snowboarding, κατάδυση και πολλά άλλα.

Κάπως έτσι κύλησαν οι 9 μήνες της δύσκολης και ιδιαίτερα απαιτητικής εγκυμοσύνης της Shirley, με πολλή αγάπη, φροντίδα, θετική διάθεση και αφοσίωση από τον Gat, το σύντροφο της ζωής της. Και, βέβαια, όλα αυτά μέχρι τη στιγμή που καλωσόρισαν το 3ο μέλος της οικογένειάς τους, το μικρό Cody. Γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ακόμη και τα θαύματα γίνονται ακριβώς επειδή πιστεύουμε σ’ αυτά!