Μέσα από βίντεο και φωτογραφίες, η διάσημη τραγουδίστρια της ποπ, μοιράστηκε στιγμές από την καθημερινότητα της με τα δύο παιδιά της Τζέιντεν 11 ετών και Σον Πρέστον 12 ετών. Στο πρώτο βίντεο φαίνεται πως μητέρα και παιδιά μοιράζονται καλλιτεχνικές ανησυχίες. Μάλλον το γονίδιο περνάει από γενιά σε γενιά. Με τίτλο «Η ζωγραφική είναι θεραπεία για μένα» η τριανταεξάχρονη τραγουδίστρια ανέβασε ένα αξιολάτρευτο βίντεο με εκείνη και τους γιους της να ζωγραφίζουν στον κήπο του σπιτιού τους. «Είναι ευλογία να το κάνω αυτό με τους γιους μου μία τέτοια ηλιόλουστη μέρα» συμπλήρωσε.

Painting feels so therapeutic to me! Getting to do this with my boys on a beautiful day like this is such a blessing!!!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Britney Spears (@britneyspears) στις

Στο επόμενο βίντεο η τραγουδίστρια καλεί τους γιους της να παίξουν έξω μαζί της. Στην αρχή είναι διστακτικοί και ύστερα όλοι μαζί τρέχουν και παίζουν κυνηγητό μεταξύ τους. «Τίποτα δεν με κάνει πιο χαρούμενη σαν μητέρα από το να βλέπω αυτά τα αγόρια να μεγαλώνουν και να χαμογελούν» και μετά συμπλήρωσε «Είναι ολόκληρος ο κόσμος μου και λατρεύω μέρες σαν αυτήν, που παίζουμε όλοι μαζί και τρέχουμε και γελάμε»

Nothing makes me happier as a mom than watching these boys grow and smile and laugh!! They are my world and I love days like this when we get to just run around and play together ❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Britney Spears (@britneyspears) στις