«Η εποχή που διανύουμε είναι άψυχη..ανούσια σκληρή…χαρακτηρίζεται από μια υπερβολική ανάγκη του ανθρώπου για το τίποτα…για το ψεύτικο..το εφήμερο…πλήρης έλλειψη αξιών και σεβασμού ανάμεσα μας… Εδώ όμως στην Παναγία..στον λατρεμένο αυτό τόπο…που γεμίζω δύναμη και ηρεμία ψυχής…πλημμυρίζω από χαρά και ευτυχία αντικρίζοντας τους συνανθρώπους μου…να ανυπομονούν με δάκρυα στα μάτια να βρεθούν κοντά Της…ο καθένας για τον δικό του λόγο…όλοι όμως για να πάρουμε την ευλογία Της…να μας θωρακίσει με δύναμη και ελπίδα ώστε να βαδίζουμε πάντα στον δρόμο της πίστης μας…χωρίς να χανόμαστε! Αυτή η αγάπη μας για την Παναγία μας και τον Χριστό μας είναι όλα όσα χρειαζομαι για να γεμίσω ελπίδα και ευτυχία…ξέρουμε ακόμη, Δόξα τω Θεώ, ότι η πίστη μας είναι το μόνο που έχουμε αληθινά ανάγκη στη ζωή μας! Ο Θεός να μας έχει όλους καλά και μην ξεχνάτε φίλοι μου τα παιδιά μας…να μεγαλώνουν κοντά στην Παναγία μας, κοντά στον Χριστό μας, ώστε να έχουν πάντα αγάπη και ευλογία στη ζωή τους!». Με αυτά τα λόγια συνόδευσε η Αγγελική Ηλιάδη το βίντεο από την Παναγία της Τήνου με τον μικρό της γιο, Βασίλη.

View this post on Instagram

Η εποχή που διανύουμε είναι άψυχη..ανούσια σκληρή…χαρακτηρίζεται από μια υπερβολική ανάγκη του ανθρώπου για το τίποτα…για το ψεύτικο..το εφήμερο…πλήρης έλλειψη αξιών και σεβασμού ανάμεσα μας…εδώ ομως στην Παναγία..στον λατρεμένο αυτό τόπο…που γεμίζω δύναμη και ηρεμία ψυχής…πλημμυριζω από χαρα και ευτυχια αντικρίζοντας τους συνανθρώπους μου…να ανυπομονούν με δάκρυα στα μάτια να βρεθούν κοντά Της…ο καθένας για τον δικό του λόγο…ολοι ομως για να πάρουμε την ευλογία Της…να μας θωρακίσει με δύναμη και ελπιδα ώστε να βαδίζουμε πάντα στον δρόμο της πίστης μας…χωρίς να χανόμαστε!αυτη η αγάπη μας για την Παναγία μας και τον Χριστο μας είναι όλα όσα χρειαζομαι για να γεμίσω ελπιδα και ευτυχια…ξέρουμε ακόμη Δοξα το Θεό ότι η πίστη μας είναι το μόνο που έχουμε αληθινά ανάγκη στη ζωη μας!Ο Θεός να μας έχει όλους καλά ❤️ και μην ξεχνάτε φίλοι μου τα παιδιά μας…να μεγαλωνουν κοντά στην Παναγία μας κοντά στον Χριστο μας ώστε να έχουν πάντα αγάπη και ευλογία στην ζωη τους!

A post shared by Aggeliki Iliadi (@aggeliki.iliadi) on

Επίσης, η δημοφιλής τραγουδίστρια δημοσίευσε μία φωτογραφία με τους δύο γιους της. «Αγγελούδια μου η Παναγία κοντά σας», έγραψε ως λεζάντα.