Ο γνωστός ηθοποιός και σύζυγος της διάσημης τραγουδίστριας Φέργκι περιμένει με ανυπομονησία το τρίτο μέλος της οικογένειας και δηλώνει πανευτυχής γι΄αυτό.

Ο μέλλων μπαμπάς είναι τόσο ενθουσιασμένος με τον ερχομό του πρώτου τους παιδιού, που άρχισε να «δένεται» μαζί του ήδη από την κοιλιά της μαμάς του.

«Έχω πλήρη επικοινωνία με το μωρό μας», λέει σε πρόσφατη συνέντευξή του ο 40χρονος ηθοποιός. «Προσπαθώ με κάθε τρόπο να συζητώ μαζί του. Δεν ξέρω αν μπορεί να με ακούσει, αλλά του μιλάω πολύ», δηλώνει συγκινημένος.

Όσο για την αγαπημένη του Φέργκι, με την οποία είναι παντρεμένος από τον Ιανουάριο του 2009, λέει: «Δείχνει τόσο υπέροχη. Τώρα πια δεν τη βλέπω απλά ως την όμορφη σύζυγό μου, αλλά και ως τη γυναίκα που κυοφορεί το παιδί μας». «Η σχέση μας πλέον έχει περάσει σε άλλο επίπεδο», δηλώνει με περηφάνια.

Πώς του φαίνονται, όμως, τα βράδια αϋπνίας, οι αλλαγές πάνας και όλα όσα πρόκειται να… έρθουν μαζί με το μωρό;

Όπως ισχυρίζεται, είναι έτοιμος για όλες αυτές τις προκλήσεις που θα ακολουθήσουν: «Στην πραγματικότητα, περιμένω με ανυπομονησία να ζήσω όλα αυτά για τα οποία με έχουν προειδοποιήσει. Δεν με απασχολεί να ξυπνάω μέσα στη νύχτα… το κάνω ούτως ή άλλως. Οπότε, είμαι έτοιμος. Ίσως περισσότερο από κάθε άλλη φορά στη ζωή μου».

Ένα πράγμα τον προβληματίζει περισσότερο από καθετί: «Εύχομαι και ελπίζω να είμαι καλός μπαμπάς».

«Τώρα έχω πιο πολλές εμπειρίες από ό,τι στα 24 μου. Νιώθω ότι πλέον είμαι αρκετά υπομονετικός και ώριμος», εξηγεί. «Σίγουρα τα λόγια είναι πιο εύκολα από τις πράξεις, αλλά με ενδιαφέρει πραγματικά να μεγαλώσω έναν καλό άνθρωπο», συνεχίζει.

Και προσθέτει: «Όταν είδαμε τον υπέρηχο, αυτό το μικρό πλασματάκι ήταν τόσο κινητικό. Τότε ήταν η στιγμή που κατάλαβα ότι ο νέος μας ρόλος θα είναι ιδιαίτερα απαιτητικός!».