Πριν από λίγες ημέρες, η νέα μαμά ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο τουίτερ φωτογραφία από το πολύτιμο αγαλματάκι που της απονεμήθηκε στα φετικά Όσκαρ για το τραγούδι της «Skyfall», και δίπλα του έβαλε ένα ίδιο στη μίνι εκδοχή του, το οποίο αγόρασε από ένα κατάστημα με σουβενίρ.

Μπροστά από το όσκαρ-μινιατούρα ήταν τοποθετημένο ένα ταμπελάκι που έγραφε: «Ο Καλύτερος Γιος» – μια τρυφερή αφιέρωση στο παιδί που απέκτησε μαζί με το σύντροφό της Σάιμον Κονέκι.   

Η επιτυχημένη τραγουδίστρια πρόσφατα επέστρεψε με την οικογένειά της από το Χόλιγουντ στη Μ. Βρετανία, παίρνοντας μαζί της μία Χρυσή Σφαίρα, ένα Γκράμι και το πολυπόθητο Όσκαρ. «… κι επιτέλους, γυρίσαμε σπίτι! Τι επικό ταξίδι ήταν αυτό. Χόλιγουντ, σ’ ευχαριστούμε για τη φιλοξενία!», έγραψε στο τουίτερ της.

Τη στιγμή της απονομής, με δυσκολία κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά της: «Σας ευχαριστώ τόσο πολύ, είναι καταπληκτικό αυτό που μου συμβαίνει! ». Και κοιτάζοντας συγκινημένη το σύντροφό της, του είπε: «… σ’ αγαπώ».

Η Αντέλ παραμένει στη χώρα της η πιο επιτυχημένη βρετανή τραγουδίστρια με διεθνή καριέρα, αφού είναι μόλις 24 χρόνων και έχει τιμηθεί ήδη με την οσκαρική διάκριση για το Καλύτερο Τραγούδι της χρονιάς σε όλη την υφήλιο.