Το να προσπαθεί να… βάλει σε μια σειρά τον 3χρονο γιο της μέσα στη διάρκεια της μέρας δεν είναι ιδιαίτερα εφικτό για την όμορφη Καρολίνα.

«Μου αρέσει να τον παίρνω μαζί μου στα γυρίσματα, αλλά δυστυχώς τους αποσπά όλους από την εργασία τους… αρχίζει να πιάνει την κουβέντα με οποιονδήποτε βλέπει μπροστά του, και είναι διαχυτικός και πολύ ομιλητικός με όλους», λέει σε πρόσφατη συνέντευξή της η κριτής από το ριάλιτι μοντέλων της Αμερικής «The Face».

«Του αρέσει να κάνει φιγούρες. Πλησιάζει τον καθένα λέγοντας: ‘Γεια σου, κοίτα το καινούργιο μου αυτοκινητάκι’, ‘Δεν είναι πολύ ωραίο το ροκ σταρ μπλουζάκι μου;’. Αρχίζει να χορεύει και να τραγουδάει – είναι ένας μικρός performer!», λέει χαμογελώντας το 29χρονο μοντέλο.

Ο μικρός Τόμπιν Τζακ προτιμά να βρίσκεται στο στούντιο από ό,τι να παίζει με τους φίλους του. «Αν είναι μαζί μου κι εγώ δουλεύω, δεν μπορώ να του αφιερώσω καθόλου χρόνο και μετά στεναχωριέμαι», εξηγεί η μαμά του. «Είναι προτιμότερο να είναι με τους φίλους του ή να περνάει ευχάριστα στο σχολείο. Κι όταν εγώ είμαι στο σπίτι, τότε να κάνουμε τα πάντα μαζί».

Τις ώρες που δεν εργάζεται, η πανέμορφη μαμά και τα αγόρια της -συμπεριλαμβανομένου και του άντρα της Άρτσι Ντρούρι- έχουν αμέτρητες δραστηριότητες να ανακαλύψουν στη Νέα Υόρκη. Στην πραγματικότητα, το πιο πιθανό σημείο που μπορεί κανείς να συναντήσει την οικογένεια είναι το Μετρό – μετά, φυσικά, από αίτημα του Τόμπιν!

«Είναι τόσο ενθουσιασμένος όταν βρίσκεται μέσα στο τρένο, οπότε, κάθε φορά που είμαστε στη Νέα Υόρκη, πηγαίνουμε στο Μετρό και ανεβοκατεβαίνουμε σε διάφορες στάσεις. Είναι η πιο αγαπημένη του δραστηριότητα», εξηγεί το σούπερ μόντελ.

«Του δίνουμε ένα χρονόμετρο και του λέμε: ‘Οκ, σε 2 λεπτά θα έρθει το επόμενο τρένο’». Και συνεχίζει: «Παρακολουθεί το χρονόμετρο και μας λέει με έμφαση: ‘Να το, έρχεται!’. Τα μάτια του είναι τόσο γουρλωμένα και γεμάτα ενθουσιασμό. Είναι ένα μικρό αντράκι – λατρεύει οτιδήποτε έχει να κάνει με περιπέτεια, τρέλα και τόλμη».   Ωστόσο, πώς καταφέρνει να συντηρεί την υπέροχη εμφάνισή της, από τη μία με τις τόσο απαιτητικές επαγγελματικές της υποχρεώσεις για το «The Face» και από την άλλη με τη συνεχή φροντίδα του μικρού Τόμπιν;

«Πρέπει να τρέχω συνέχεια από πίσω του. Αυτό αποτελεί την καλύτερη άσκηση και -πιστέψτε με- τρέχει πολύ γρήγορα, όταν θέλει. Οπότε, αναγκάζομαι να τον ψάχνω συνεχώς. Κάθε φορά αναρωτιέμαι: ‘Πού είναι; Τι κάνει πάλι;’», λέει η μαμά του.

«Είναι η δεύτερη πιο αγαπημένη του δραστηριότητα. Του αρέσει πολύ να τον κυνηγάω και λέει: ‘Πιάσε με, αν μπορείς!’», προσθέτει χαμογελώντας το διάσημο μοντέλο.