Ο 57 χρονος Σαμπόρα, πέρα από επιτυχημένος μουσικός, παραγωγός και συνθέτης, είναι κι ένας πολύ τρυφερός μπαμπάς. Η κόρη του Άβα είναι πλέον 18 χρόνων, και την απέκτησε από το γάμο του με τη γνωστή ηθοποιό Χέδερ Λοκλίαρ. Οι δυο τους υπήρξαν ζευγάρι για 10 ολόκληρα χρόνια, μέχρι τον Απρίλιο του 2007 οπότε και ανακοίνωσαν ότι προχωρούν σε διαζύγιο. (photos: abacapress)

Να, λοιπόν,  τι λέει ο ίδιος για…

… το τι σημαίνει η Γιορτή του Πατέρα για εκείνον: «Νιώθω πολύ τυχερός που κάθε μου μέρα με την κόρη μου είναι σαν τη μέρα της Γιορτής του Πατέρα. Η Άβα είναι το διαμάντι μου. Οτιδήποτε κι αν συμβαίνει γύρω μας, όσο σκοτάδι κι αν έχει, η μικρή είναι για μένα το πιο ευχάριστο φως. Το πιο ουσιαστικό ‘πράγμα’ στη ζωή μου είναι απλά εκείνη! Δεν υπάρχει τίποτα πέρα από εκείνη…»     

… το πώς θα τη γιορτάσει: «Κάθε χρόνο γιορτάζω ανακαλώντας στη σκέψη μου το δικό μου πατέρα και όλα αυτά τα υπέροχα δώρα που μου χάρισε. Δεν ήταν ποτέ του επικριτικός μαζί μου, με ανέθρεψε με τον πιο ενδεδειγμένο τρόπο, είχε πολύ χιούμορ και ήταν απίστευτα ηθικός άνθρωπος. Επίσης, εννοείται ότι έχω κανονίσει δείπνο με την αγαπημένη μου (κόρη)!»

… το τι του έμαθε η πατρότητα: «Θα μπορούσα να αναφερθώ σε χιλιάδες πράγματα, αλλά θα σταθώ κυρίως στην άνευ όρων αγάπη. Έμαθα επίσης να είμαι υπεύθυνος και ευέλικτος, αλλά και να εκτιμάω και να σέβομαι τους γονείς μου για όλα όσα έκαναν για μένα… »