Η όμορφη μαμά δεν μας έχει συνηθίσει σε κοινές εμφανίσεις με το αγαπημένο της αγοράκι από τότε που τον έφερε στον κόσμο, τον Οκτώβριο του 2012. Ωστόσο, τώρα που σιγά-σιγά ο μικρός μεγαλώνει, φαίνεται πως θα τους βλέπουμε πιο συχνά μαζί.

Όπως είναι ξεκάθαρο στη φωτογραφία, ο Τενεσί είχε πάει με τη μαμά του στον παιδίατρο για το πρώτο του εμβόλιο, αλλά και για την πρώτη του αιματολογική εξέταση. Τρία παιδικά τσιρότα με χρωματιστά σχεδιάκια, ένα στον αριστερό του μηρό, ένα στο δεξιό του μηρό κι ένα στο μεγάλο δαχτυλάκι του ποδιού του, το μαρτυρούν.

Παρόλο που μια τέτοια εμπειρία δεν είναι και τόσο ευχάριστη για κανένα παιδάκι, φαίνεται πως ο μικρός Τενεσί δεν πτοήθηκε καθόλου, ενώ και η μαμά του δείχνει πολύ χαλαρή και ευδιάθετη. Μάλιστα, σε πρόσφατη συνέντευξή της σε μεγάλο περιοδικό παραδέχτηκε ότι απολαμβάνει τη μητρότητα κάθε στιγμή με πολλή μουσική και χορό.

«Χορεύουμε πολύ με τα παιδιά στο σπίτι, σε κάθε ευκαιρία… από το πρωί που ξυπνάμε μέχρι το βράδυ που πέφτουμε για ύπνο. Έχουμε συγκεκριμένη playlist, με πολλή κάντρι μουσική, και κάθε εβδομάδα αποφασίζουμε το δικό μας ‘top 40’».

Βέβαια, ο μικρός Τενεσί χρειάζεται να μάθει αρχικά να περπατάει, πριν καταφέρει να ενταχθεί στην ‘χορευτική’ ομάδα της μαμάς του και των δύο μεγαλύτερων αδερφών του, της 13χρονης Άβα και του 9χρονου Ντίκον! Προς το παρόν, απολαμβάνει τη μητρική αγκαλιά… (photos: x17agency)