Ο 36χρονος ηθοποιός είναι αναμφισβήτητα ένας από τους πιο σέξι μπαμπάδες του Χόλιγουντ. Μπορεί τον τελευταίο καιρό να έχει περιορίσει αισθητά τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις, αλλά ο λόγος είναι παραπάνω από σπουδαίος: Ο ερχομός του μικρού Φλιν πριν από 2 χρόνια είναι η αιτία που ο Ορλάντο θέλει να μένει περισσότερες ώρες στο σπίτι. Άλλωστε και η πανέμορφη μαμά Μιράντα Κερ έχει μια απαιτητική δουλειά, οπότε κάποιος πρέπει να μένει πάντα «πίσω».

Και ο πανευτυχής μπαμπάς φαίνεται να απολαμβάνει το χρόνο που μοιράζεται με το γιο του, με τον οποίο πέρασε ένα διασκεδαστικό απόγευμα στο Central Park. Μαζί τους ήταν και ο Σίμπι, ο αγαπημένος σκύλος της οικογένειας, που τον παίρνουν πολύ συχνά μαζί τους στους οικογενειακούς περιπάτους τους.

Οι τρεις τους περιηγήθηκαν για αρκετές ώρες στο πάρκο, κι έδειχναν χαλαροί και ευδιάθετοι. Ο γοητευτικός μπαμπάς ήταν casual ντυμένος, με ένα μαύρο t-shirt, ένα τζιν και αθλητικά παπούτσια, ενώ ο Φλιν φορούσε ένα πανέμορφο πορτοκαλί παντελονάκι με λευκό μπλουζάκι και μαύρα παπουτσάκια. Ομολογουμένως, ο μικρός κύριος έκλεψε την παράσταση! (photos: x17agency)