Σε πρόσφατη συνέντευξή του σε μεγάλο περιοδικό, ο 42χρονος πατέρας 4 κοριτσιών μίλησε για τη μέχρι σήμερα εμπειρία του με τη «δόξα» και την αναγνωρισιμότητα  και εξομολογήθηκε ότι συγκαταλέγει το γάμο του με μια «κοινή θνητή» ανάμεσα στις πιο σημαντικές αποφάσεις της ζωής του. Να τι είπε για…

… τη γυναίκα του Λουτσιάνα και τη σχέση του με τους παπαράτσι: «Στάθηκα τυχερός, γιατί ερωτεύτηκα μια ‘κοινή θνητή’, κι όχι μια διάσημη ηθοποιό, ούτε καν μια ηθοποιό. Γιατί στην περίπτωση αυτή, η προσοχή των παπαράτσι διπλασιάζεται – κι έτσι προκύπτει η υπερέκθεση. Αφού όλοι τότε ξαφνικά θέλουν να μπουν στην κρεβατοκάμαρά σου. Εγώ, όμως, δεν τους ‘δίνω’ απολύτως τίποτα. Αν δεν τριγυρίζω στα μπαρ ή δεν απατώ τη γυναίκα μου, πραγματικά δεν υπάρχει καμία ‘είδηση’ γύρω από το όνομά μου. Κάθε φορά που προσπαθούν να με πετύχουν κάπου, βλέπουν πάντα το ίδιο στόρι: ένας μεσήλικος παντρεμένος με 4 παιδιά. Οπότε, για όσο καιρό αυτό δεν αλλάζει σημαντικά, δεν υπάρχει τροφή για κανέναν».

… για τα παιδιά-ηθοποιούς: «Η μητέρα μου πίστευε ότι πρόκειται για παιδική κακοποίηση, κυριολεκτικά. Ήταν καθηγήτρια με ειδίκευση στην πρόωρη ανάπτυξη των παιδιών, και θεωρούσε ότι το να βάζεις ένα παιδί στο σανίδι ή σε μια διαφήμιση ή σε μια ταινία δεν είναι τίποτα λιγότερο από κακοποίηση».

… για τη δόξα και τον καλό του φίλο Μπραντ Πιτ: «Αν μπορείς να κοντρολάρεις την πλευρά της διασημότητας στην προσωπικότητά σου, τότε αξίζει τον κόπο. Βλέπω π.χ. τον Μπραντ -χρόνια τώρα- και, όταν είμαι μαζί του, αντικρίζω αυτήν ακριβώς την άλλη πλευρά. Τους παπαράτσι με την ‘επιθετικότητά’ τους να αγγίζει τον παραλογισμό, και την αβίαστη προθυμία τους να παραβούν το νόμο εισβάλλοντας στον προσωπικό σου χώρο – πραγματικά, όλο αυτό το ‘εμπόριο’ είναι άρρωστο. Θυμάμαι που του έλεγα ότι πηγαίνω καθημερινά τα παιδιά μου στο σχολείο, και το πρόσωπό του άλλαζε χρώμα. Επειδή ξέρει ότι θα μπορούσε κι εκείνος να το κάνει… αλλά δυστυχώς δεν μπορεί!».