Είναι αλήθεια ότι η Δούκισσα του Κέιμπριτζ έχει δικαιωματικά κατακτήσει τον τίτλο του «style icon» με τις προσεγμένες στιλιστικές της επιλογές. Ωστόσο, κάθε φορά μάς αφήνει με την αίσθηση ότι κάποια μας θυμίζει – και όχι άδικα!

Πρόσφατα, η μαμά του διαδόχου του βασιλικού θρόνου, που παραβρέθηκε σε μια εκδήλωση στο μνημείο «Cenotaph» στο Λονδίνο, ήταν πραγματικά πιο κομψή από ποτέ. Επέλεξε ένα επίσημο μαύρο παλτό Temperley London και ένα μαύρο καπέλο που κοσμούσε υπέροχα τα κυματιστά καστανά μαλλιά της.

Ομολογουμένως, ήταν κούκλα – κυριολεκτικά, όμως! Και όχι μια οποιαδήποτε κούκλα, αλλά μία από τις πιο αγαπημένες των Αμερικανών, εν ονόματι Σαμάνθα. Σίγουρα, τα σύνολά τους δεν είναι απόλυτα ίδια… αλλά η Κέιτ είναι πάντα τόσο άψογα ντυμένη, σχεδόν τέλεια, κάτι που φαίνεται να επιτυγχάνεται μόνο με τις άψυχες κούκλες του εμπορίου, των οποίων η τιμή κυμαίνεται γύρω στα 70 δολάρια.

Δείτε τις φωτογραφίες, και είμαστε σίγουροι ότι θα συμφωνήσετε μαζί μας. Οι ομοιότητες δεν θα μπορούσαν να περάσουν απαρατήρητες!