Η διάσημη ηθοποιός και μαμά μάς βάζει στο κλίμα των γιορτών, δίνοντας μας ιδέες για το στολισμό των Χριστουγέννων. Με αφορμή το νέο επαγγελματικό της εγχείρημα και τη συνεργασία της με την εταιρεία «Joss & Main», μιλάει για την απόφασή της να ασχοληθεί με την εσωτερική διακόσμηση δημιουργώντας τη δική της προσωπική συλλογή. Να, λοιπόν, τι λέει για…

… τη διαδικασία της διακόσμησης του σπιτιού της: «Ζω στο σπίτι μου τα τελευταία 4 χρόνια, και ακόμα δεν έχω ολοκληρώσει τη διακόσμησή του. Κάνω αργά και σταθερά βήματα. Έχω ανάγκη να ‘ζω’ με κάθε κομμάτι και να βλέπω τι νιώθω. Καθώς περνάει ο καιρός, αποφασίζω για το επόμενο βήμα μου. Το σκέφτομαι καθώς ‘μεγαλώνω’ μαζί του, παράλληλα. Παίρνω π.χ. ένα τραπέζι και κάθομαι σε αυτό για ένα μήνα, προτού προχωρήσω σε άλλες αλλαγές».    

… το ποιον συμβουλεύεται: «Ευτυχώς για μένα, πολλοί από τους φίλους μου είναι διακοσμητές – και αυτό είναι πολύ βοηθητικό. Το να περιβάλλεσαι από κάθε είδους καλλιτέχνες (διακοσμητές, ζωγράφους, μουσικούς) είναι από μόνο του μια πηγή έμπνευσης και δημιουργίας. Επιπλέον, όλοι τους είναι στη ζωή μου πολλά χρόνια τώρα, οπότε με ξέρουν καλύτερα από οποιονδήποτε και καταλαβαίνουν απόλυτα τι ακριβώς έχω στο μυαλό μου. Εκτιμώ απίστευτα τη γνώμη τους!».

… το προσωπικό της στυλ διασκέδασης: «Το σπίτι μας είναι ανοιχτό για όλους τους φίλους μας… μπαινοβγαίνει σε αυτό κόσμος μέρα-νύχτα και -πιστέψτε με- χωράμε πολλοί σε ένα οικογενειακό δείπνο. Ο μόνος κανόνας είναι ‘όχι παπούτσια’, οπότε το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να τα βγάζουν έξω από την πόρτα και να τους αρέσει η κλασική ροκ μουσική και το καλό φαγητό. Τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνουμε εμείς οι οικοδεσπότες!».