Η ισορροπία ανάμεσα στη δουλειά και την οικογένεια είναι μια πρόκληση που αντιμετωπίζουν οι περισσότερες μητέρες στις μέρες μας, ανάμεσά τους και η διάσημη ηθοποιός, που σε λίγους μήνες θα κρατάει στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδί.

«Είναι πολύ αγχωτικό να μην μπορείς να αφιερώσεις χρόνο στην οικογένειά σου, επειδή συνεχώς τρέχεις κυνηγώντας την επιτυχία σου», δηλώνει σε συνέντευξή της στο περιοδικό «Wall Street Journal» και συνεχίζει: «Θα έπρεπε να υπάρχει ένας κόσμος όπου θα μπορώ να εξισορροπώ αυτά τα δύο. Να είμαι σε θέση να μεγαλώνω το παιδί μου και παράλληλα να γυρίζω μία ταινία το χρόνο ή να κάνω θέατρο. Θα ήθελα να μπορώ να τα έχω όλα!».

Η 29χρονη σταρ, που λίγους μήνες πριν αρραβωνιάστηκε με το γάλλο δημοσιογράφο Romain Dauriac και πατέρα του παιδιού της, παραδέχεται ότι η μητρότητα απαιτεί θυσίες, πράγμα που δεν ισχύει στην περίπτωση της πατρότητας.

«Το ξέρω ότι πρόκειται για μια συνεχή μάχη που δίνουν οι εργαζόμενες μητέρες για να έχουν επιτυχημένες καριέρες. Αυτή είναι η αλήθεια. Ωστόσο, δεν συμβαίνει το ίδιο με τους άντρες ηθοποιούς. Μπορεί να αποτελείς τη φαντασίωση του καθενός, αλλά κανείς δεν σκέφτεται ότι εσύ μπορεί να έχεις π.χ. 8 παιδιά να μεγαλώσεις! », προσθέτει.