Μόλις 4 μήνες μετά τη γέννηση του δεύτερου παιδιού της, η Κριστίν Καβαλάρι δείχνει στα καλύτερά της, ποζάροντας για το εξώφυλλο του «Line Magazine».

Η μαμά του μικρού Jaxon και του 2χρονου Camden, που είναι παντρεμένη με τον Jay Cutler, μιλάει για τη μητρότητα, τη σχέση της με τον άντρα της, το σεξ, αλλά και την τέλεια φυσική της κατάσταση μετά από δύο εγκυμοσύνες.

«Είναι τόση πολλή η αγάπη που παίρνεις. Με τη μητρότητα συνειδητοποιείς τι πραγματικά έχει σημασία στη ζωή. Είναι η πιο δύσκολη, αλλά παράλληλα και η πιο σπουδαία δουλειά του κόσμου», εξηγεί η 27χρονη σταρ.

Πώς τα καταφέρνει, όμως, με το απαιτητικό της πρόγραμμα; Γιατί, παρόλο που ζει με την οικογένειά της στο Σικάγο, μία φορά την εβδομάδα πρέπει να ταξιδεύει στη Νέα Υόρκη για τα γυρίσματα του σόου «The Fabulist», στο αμερικανικό κανάλι «E!», του οποίου είναι παρουσιάστρια.

«Με ένα μωρό στο σπίτι, τα πράγματα δεν είναι τόσο εύκολα. Το τελευταίο πράγμα που θέλω να κάνω τα βράδια είναι να στολιστώ και να τρέχω έξω για διασκέδαση – προτιμώ να μείνω στο κρεβάτι. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι το ζευγάρι πρέπει να χάσει το ρομαντισμό του», παραδέχεται με ειλικρίνεια.

Και το σεξ πόσο σημαντικό είναι για εκείνη; Όπως εξομολογείται, είναι κάτι που επιδιώκει με τον καλό της «όλη την ώρα», ενώ δεν διστάζει να πει ότι η ιεραποστολική στάση δεν είναι η αγαπημένη της… προτιμάει κυρίως να είναι «από πάνω»!

Τι γίνεται, όμως, με τις διατροφικές της συνήθειες και την υπέροχη σιλουέτα της, στην οποία επέστρεψε τόσο σύντομα μετά και τη δεύτερη εγκυμοσύνη της;

«Δεν τρώω καθόλου επεξεργασμένα, οπότε δεν χρειάζεται να μετράω θερμίδες ποτέ, ωστόσο πάντα διαβάζω τις ετικέτες των τροφίμων», εξηγεί και προσθέτει: «Επιλέγω οργανικές τροφές κατά κύριο λόγο και προσπαθώ να τις συνδυάζω με φρέσκα φρούτα και λαχανικά σε καθημερινή βάση».