Η ηθοποιός Έιμι Άνταμς φωτογραφίζεται για τη Vogue και μιλάει για την καθημερινότητά της ως μαμά.

Στη συνέντευξή της στη «Vogue» Δεκεμβρίου 2014, η χολιγουντιανή σταρ εξομολογείται πώς η μητρότητα επηρέασε τις επαγγελματικές της επιλογές και περιγράφει πώς είναι η οικογενειακή ζωή με τον αρραβωνιαστικό της Darren Le Gallo και την 4χρονη κόρη τους Aviana.

Να τη λέει για…

… το πόσο της λείπει η κόρη της στα επαγγελματικά ταξίδια: «Μου λείπει τόσο πολύ. Δέκα μέρες είναι το πιο πολύ που άντεξα μακριά της. Όταν φεύγω, της λέω: ‘Θα έρθουν πολλοί να σε δουν και ο μπαμπάς θα σε φροντίζει’. Έχουμε πολλούς οικογενειακούς φίλους. Κι εκείνη μου απαντάει: ‘Μανούλα, εσένα ποιος θα σε φροντίζει;’. Τότε της λέω: ‘Εγώ είμαι μεγάλη, μπορώ να φροντίζω μόνη μου τον εαυτό μου’, και μου απαντάει: ‘Ναι, αλλά χρειάζεσαι κάποιον να περνάς το χρόνο μαζί του’. Επειδή τώρα πλέον αντιλαμβάνεται την έννοια της μοναξιάς. Μου λέει: ‘Όταν μεγαλώσω, θα γίνω η μαμά σου’, και την πιάνουν τα γέλια. Είναι τόσο υπέροχη!»

… το πόσο αγχώδης είναι: «Ανησυχώ για τα πάντα συνέχεια… τη μητρότητα, τις σχέσεις μου με τους ανθρώπους… νομίζω ότι φταίει το γεγονός ότι θέλω συνέχεια να εξελίσσομαι, δεν μου αρέσει να μένω στάσιμη και αδρανής. Ειδικά όταν βλέπεις πόσο γρήγορα μεγαλώνουν τα παιδιά, και όλα αυτά που προσλαμβάνουν… μαθαίνουμε διαρκώς, κι αυτό δεν θέλω να σταματήσει ποτέ!».