Σε λίγο καιρό η Σακίρα και ο σύντροφός της Ζεράρ Πικέ θα καλωσορίσουν το δεύτερο παιδί τους. Και το γιορτάζουν, προσφέροντας για άλλη μία φορά βοήθεια στα παιδιά που τη χρειάζονται.

Η διάσημη τραγουδίστρια και ο επιτυχημένος ποδοσφαιριστής ποζάρουν με το 2χρονο γιο τους Μίλαν, για ένα Παγκόσμιο Baby Shower σε συνεργασία με τη Unicef. Η 37χρονη σταρ μοιράζεται μαζί μας μέσα από τη σελίδα της στο Facebook ένα τρυφερό βίντεο και μερικές φωτογραφίες με τη φουσκωμένη κοιλίτσα της.

«Μιας και σύντομα θα υποδεχτούμε το δεύτερο γιο μας, θα θέλαμε να βοηθήσουμε κι άλλα παιδιά στον κόσμο και να τους εξασφαλίσουμε ό,τι χρειάζονται προκειμένου να μπορούν να ζήσουν», γράφει η Σακίρα. «Καλούμε, επίσης, και τους άλλους γονείς να κάνουν το ίδιο, πραγματοποιώντας και το δικό του baby shower σε συνεργασία με τη Unicef, ώστε να συνεχιστεί αυτή η προσπάθεια και μετά τη γέννηση του παιδιού μας», προσθέτει.

Ένα χρόνο πριν, τον Ιανουάριο του 2013, το διάσημο ζευγάρι πραγματοποίησε το πρώτο του virtual Baby Shower απευθείας στην ιστοσελίδα της Unicef, για να γιορτάσουν τη γέννηση του μικρού Μίλαν. Με την καμπάνια τους, κατάφεραν να εμβολιαστούν 80.000 παιδιά κατά της πολιομυελίτιδας, προσφέροντας σχεδόν τέσσερις τόνους θεραπευτικής διατροφής για τα παιδιά που υποφέρουν από υποσιτισμό, περίπου 1.000 κουνουπιέρες κατά της ελονοσίας και σχεδόν 200.000 σακουλάκια με άλατα ενυδάτωσης.