Φορώντας ένα σέξυ σορτσάκι, η διάσημη μαμά Χίλαρι Νταφ φωτογραφίζεται για το Cosmopolitan Απριλίου και μιλάει για όλα: τη ζωή της, το γάμο, αλλά και το διαζύγιό της από τον Μάικ Κόμρι, με τον οποίο έχουν από κοινού την κηδεμονία του 3χρονου Λούκα. Να τι λέει για…

… το πρόσφατο διαζύγιό της: «Με τον Mike ερωτευτήκαμε από την πρώτη στιγμή και θέλαμε πολύ και οι δύο να παντρευτούμε. Εγώ εργάζομαι από τα 11 μου, οπότε δεν με τρόμαζε η ιδέα του γάμου σε νεαρή ηλικία. Ίσως, τελικά, να ήταν λάθος, ωστόσο ζήσαμε ευτυχισμένοι τον περισσότερο καιρό. Μπορεί να μη λειτουργούσαμε τόσο ιδανικά ώστε να μείνουμε μαζί, αλλά υπάρχει πολλή αγάπη μεταξύ μας. Είμαστε τυχεροί που είμαστε όπως είμαστε και καταφέραμε όλο αυτό να το χειριστούμε με αυτό τον τρόπο».

… το ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου: «Δεν θέλω να φανώ απογοητευμένη γιατί δεν είμαι, αλλά δεν ξέρω αν οι άνθρωποι είναι φτιαγμένοι για να ζήσουν για πάντα μαζί. Συμβαίνουν διάφορα μέσα στις σχέσεις με τα χρόνια, τα οποία δεν είναι πάντα αντιμετωπίσιμα. Ένας 20χρονος γάμος μπορεί να είναι μεγάλο επίτευγμα, αλλά απαιτεί και πολλούς συμβιβασμούς και πολλές θυσίες. Όσο με αφορά, δεν πρόκειται ποτέ να σταματήσω να αναζητώ την ευτυχία!».