Είναι ένα από τα top models των ’90ς, που κυριαρχούσε στις πασαρέλες όλων των διάσημων οίκων της εποχής, αλλά όλοι μας τη θυμόμαστε από το θρυλικό βιντεοκλίπ του Τζορτζ Μάικλ «Freedom», όπου πρωταγωνίστησε μαζί με τις άλλες καλλονές της εποχής, Λίντα Εβαντζελίστα, Σίντι Κρόφορντ, Ναόμι Κάμπελ και Κρίστι Τέρλιγκτον.

Σήμερα, η 49χρονη πλέον Τατιάνα Πάτιτζ έχει αφήσει πίσω της τη βιομηχανία της μόδας και απολαμβάνει την ήρεμη οικογενειακή ζωή με τον αγαπημένο της μοναχογιό Jonah. Ζει σ’ ένα εντυπωσιακό ράντζο στο Μαλιμπού της Καλιφόρνια, παρέα με τα άλογα, τα σκυλιά και τις γάτες της, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και την πολυκοσμία.

«Είχα ανάγκη να έρθω κοντά στη φύση», είχε δηλώσει σε συνέντευξή της. Το σπίτι της έχει bohemian στυλ, είναι πολυεπίπεδο και αποτελείται από 4 κρεβατοκάμαρες, 2 μπάνια, βιβλιοθήκη, γραφείο κι έναν απέραντο κήπο γεμάτα δέντρα και λουλούδια.

Ρίξτε μια ματιά στους χώρους του και θα συμφωνήσετε μαζί μας ότι είναι ένα από τα πιο καλαίσθητα σπίτια διάσημων μαμάδων που έχουμε δει!  (photos: Instagram, House to Home)