Τολμάει να φωτογραφηθεί τόπλες και το απολαμβάνει!

Κοσμώντας το εξώφυλλο του «Allure» Αυγούστου, η διάσημη μαμά παραδέχεται ότι η συγκεκριμένη φωτογράφιση ήταν μια πράξη πολύ απελευθερωτική, κυρίως λόγω της ηλικίας της.

Η Σάλμα Χάγιεκ, που είναι πλέον 48 χρόνων, έμεινε απόλυτα ικανοποιημένη από το αποτέλεσμα του shooting, αν και παραδέχεται ότι στην αρχή ήταν λίγο αγχωμένη.

«Πρόκειται για μια καλαίσθητη δουλειά… το τελικό αποτέλεσμα είναι πολύ ωραίο και καθόλου χυδαίο… άλλωστε, είναι πολύ σημαντικό να νιώθεις ελεύθερος, και στην ηλικία μου είναι υπέροχο να μπορείς να φωτογραφίζεσαι έτσι!», εξηγεί .  

Η μεξικανικής καταγωγής σταρ στη συνέντευξή της μιλάει για το γάμο της με τον βαθύπλουτο γάλλο επιχειρηματία Φρανσουά Ανρί Πινό, την 7χρονη κόρη της Βαλεντίνα, αλλά και τη γυναικεία ομορφιά. Μάλιστα, δεν διστάζει να αποκαλύψει τη χειρότερη συμβουλή που της έχουν δώσει ποτέ!

«Πρέπει να αρχίσεις το μπότοξ, μου είχαν πει όταν ήμουν νέα και προσπάθησαν να μου πουλήσουν την ιδέα ότι, αν το έκανα εκείνη τη στιγμή, μετά δεν θα είχα ρυτίδες. Δόξα το Θεό, δεν το έκανα», λέει με ανακούφιση.