Σε αυτό το κεφάλαιο θα ασχοληθούμε μόνο με το πρόσωπο. Μια άλλη φορά, που θα έχετε πολύ χρόνο, θα σας εξηγήσουμε τι έχει κάνει η κάθε μία στο σώμα της.
Κιμ Καρντάσιαν
Η μύτη έχει διορθωθεί με ρινοπλαστική. Στο μέτωπο, το μεσόφρυο και το πόδι της χήνας έχει κάνει μπότοξ που σβήνει τις ρυτίδες. Οι ρινοπαρειακές αύλακες και οι γραμμές της λύπης (στις 2 εξωτερικές άκρες του στόματος) έχουν γεμίσει με υαλουρονικό οξύ. Το ίδιο και στο μικρό κενό που υπάρχει στο κάτω βλέφαρο, δίπλα στον δακρυγόνο αδένα.
Κένταλ Τζένερ
Έχει διορθώσει τη μύτη της με ρινοπλαστική και έχει αυξήσει τα χείλη με υαλουρονικό. Έχει κάνει μπότοξ στο μέτωπο με τέτοιο τρόπο ώστε να αλλάξει τη θέση των φρυδιών.
Κάιλι Τζένερ
Έχει διορθώσει τη μύτη της με ρινοπλαστική. Έχει κάνει μπότοξ στο μέτωπο έτσι ώστε τ φρύδια της να σχηματίζουν κούρμπα. Έχει κάνει ενέσεις με υαλουρονικό οξύ στις ρινοπαρειακές αύλακες, στα χείλη και σε ένα μικρό βαθούλωμα που είχε στην εσωτερική  γωνία του άνω βλεφάρου.
Κέιτλιν Τζένερ
Έχει κάνει facelift σε όλο το πρόσωπο, βλεφαροπλαστική, έχει αύξηση με υαλουρονικό οξύ όλα τα χαρακτηριστικά και, φυσικά, έχει κάνει ενέσεις με μπότοξ.
Κρις Τζένερ
Έχει κάνει λίφτινγκ, βλεφαροπλαστική, αύξηση ζυγωματικών με μόνιμα ενθέματα (όχι ενέσεις)λ, μπότοξ καθώς και κάποια τεχνική που βελτιώνει την επιφάνεια του δέρματος όπως λέιζερ ή πίλινγκ.