Πατέρας για δεύτερη φορά έγινε ο 33χρονος ιδρυτής του Facebook, Μαρκ Ζούκερμπεργκ και μαζί με την σύζυγό του, την 32χρονη παιδίατρο, Πρισίλα Τσαν, καλωσόρισαν ένα υγιέστατο κοριτσάκι.    Με μία οικογενειακή φωτογραφία στο προφίλ τους ανακοίνωσε το ζευγάρι το νέο μέλος της οικογένειας, το οποίο μάλιστα πήρε το όνομα του μήνα που γεννήθηκε, δηλαδή Όγκουστ (Αύγουστος). 

«Η Πρισίλα και εγώ είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι καθώς καλωσορίσαμε την κόρη μας Όγκουστ! Της γράψαμε ένα γράμμα για τον κόσμο στον οποίο ελπίζουμε να μεγαλώσει, ελπίζοντας να μην μεγαλώσει πολύ γρήγορα», έγραψε ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ.

Το ζευγάρι έχει ακόμη μια κόρη την Μαξ, που γεννήθηκε τον Νοέμβριο του 2015.

«Αγαπητή Όγκουστ, Καλώς ήρθες στον κόσμο! Η μητέρα σου και εγώ είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι και ανυπομονούμε να σε δούμε να μεγαλώνεις. Όταν γεννήθηκε η αδελφή σου, γράψαμε ένα γράμμα για τον κόσμο στον οποίο θα θέλαμε εκείνη και τώρα και εσύ, να μεγαλώσετε. Έναν κόσμο με καλύτερη εκπαίδευση, λιγότερες ασθένειες, δυνατότερες κοινωνίες και ισότητα. Γράψαμε πως με όλη την πρόοδο της επιστήμης και της τεχνολογίας, η γενιά σας θα ζήσει μια πολύ καλύτερη ζωή από τη δική μας, και εμείς έχουμε την ευθύνη να προσπαθήσουμε να το πραγματοποιήσουμε. Παρόλο που πολλές φορές, οι τίτλοι των ειδήσεών εστιάζουν στα άσχημα, εμείς πιστεύουμε στη θετική πλευρά. Είμαστε αισιόδοξοι για τη γενιά σας και το μέλλον σας. Αλλά εκτός από το να γράψουμε για το τι θα γίνει όταν μεγαλώσετε, θέλουμε να γράψουμε και για την παιδική σας ηλικία. Ο κόσμος μπορεί να γίνει πολύ σοβαρός και γι’ αυτό είναι σημαντικό να έχετε χρόνο και να παίζετε στη φύση. Όταν μεγαλώσεις θα είσαι πολυάσχολη έτσι ελπίζουμε να βρεις χρόνο να μυρίσεις όλα τα λουλούδια και να μαζέψεις όσα όμορφα φύλλα θελήσεις. Ελπίζουμε να διαβάσεις το αγαπημένο σου βιβλίο Dr. Seuss πολλές φορές και να φτιάξεις τις δικές σου ιστορίες. Ελπίζουμε να ανέβεις στο καρουσέλ με την Μαξ και να εξημερώσετε κάθε χρωματιστό άλογο. Ελπίζουμε να τρέξεις όσες περισσότερες φορές θέλεις στο σαλόνι και την αυλή. Και ελπίζουμε να πάρεις πολλούς υπνάκους. Ευχόμαστε να είσαι »υπναρού» και ακόμη και στα όνειρά σου να νιώθεις πόσο πολύ σε αγαπάμε. Η παιδική ηλικία είναι μαγική. Και έχεις μόνο μια φορά την ευκαιρία να είσαι παιδί, γι αυτό μην σπαταλάς το πολύτιμο αυτό διάστημα ανησυχώντας για το μέλλον. Έχεις εμάς για αυτό και θα  κάνουμε ότι μπορούμε, ο κόσμος αυτός να είναι καλύτερος για εσένα και όλα τα παιδιά της γενιάς σου. Όγκουστ, σε αγαπάμε τόσο πολύ και είμαστε τόσο χαρούμενοι που ξεκινάμε αυτήν την περιπέτεια μαζί σου. Σου ευχόμαστε μια ζωή γεμάτη χαρά, αγάπη και την ίδια ελπίδα που έδωσες εσύ σε εμάς. Με αγάπη, Η μαμά και ο μπαμπάς»