Η σειρά LEGO® DUPLO® καταφέρνει να κρατήσει ζωντανό το ενδιαφέρον όλων των παιδιών ηλικίας 1 ½ – 5 ετών και να εξασκεί τις δεξιότητές του παίζοντας.  Αυτό συμβαίνει και με το παιχνίδι «Ο πρώτος μου κήπος». Τα εύχρηστα και πολύχρωμα τουβλάκια του είναι ιδανικά στο να εξασκήσουν  τα παιδιά τις κινητικές τους δεξιότητες, φυτεύοντας λαχανικά και βλέποντάς τα να μεγαλώνουν.  Η εικονογράφηση με τη βροχή και τον ήλιο βοηθάει στο να πάρουν χρήσιμες πληροφορίες και να μάθουν για το πώς μεγαλώνουν τα φρούτα και τα λαχανικά…παίζοντας.  Με μεγάλα τουβλάκια, ειδικά σχεδιασμένα για τα μικρά χεράκια, τα LEGO® DUPLO® προσφέρουν μια συναρπαστική εμπειρία παιχνιδιού για επίδοξους μικρούς κηπουρούς.  Καθώς το παιδί σας μεγαλώνει, τα LEGO® DUPLO® προσφέρουν νέους τρόπους για παιχνίδι σε κάθε στάδιο της ανάπτυξης του. Τα παιδιά μπορούν να αφήσουν  την δημιουργικότητά τους ελεύθερη: να κινούν τις φιγούρες, να χειρίζονται τα τουβλάκια, να ταξινομούν κατά μέγεθος και σχήμα, να φτιάχνουν ιστορίες…  Ο πρώτος μου κήπος LEGO® DUPLO®   10819      1½-5 ετών Βοηθήστε το παιδί σας να μάθει να αναπτύσσει τις δεξιότητες του με το LEGO® DUPLO® Ο πρώτος μου κήπος.

Ο κήπος είναι εύκολο να κατασκευαστεί χρησιμοποιώντας τα τουβλάκια LEGO® DUPLO®, που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να είναι διασκεδαστικά και ασφαλή για τα μικρά χεράκια, και διαθέτει έναν άρτιο οικοδομήσιμο κήπο, καρότσι και ποτιστήρι. Επίσης, περιλαμβάνει τουβλάκια διακοσμημένα με σκουλήκια και μέλισσες, καρότα, πατάτες, ντομάτες, καθώς και διπλής όψης τούβλα διακοσμημένα με τον ήλιο τη βροχή και ανθισμένα λουλούδια. Τέλος, περιλαμβάνει 2 DUPLO παιδικές φιγούρες συν ένα κουνέλι.   

Ο Πρώτος Μου Κήπος αναπτύσσει πρώιμες κατασκευαστικές δεξιότητες καθώς τα νήπια στοιβάζουν τα τουβλάκια για να κάνουν τα φυτά τους να μεγαλώσουν, με ηλιοτρόπια, τομάτες, καρότα και πατάτες. Χρησιμοποιήστε το διακοσμημένο τουβλάκι με τη βροχή/τον ήλιο για να βοηθήσετε το παιδί σας να μάθει πώς μεγαλώνουν τα φυτά από το έδαφος και καταλήγουν σε λουλούδια ή καρπούς. Τα τουβλάκια LEGO® DUPLO® έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να είναι ασφαλή για τα μικρά χεράκια.

Δες πώς μεγαλώνει ο κήπος σου με τα LEGO® DUPLO®!