Tο παιχνίδι των κατασκευών βοηθάει πολύ στην ανάπτυξη των κινητικών δεξιοτήτων των παιδιών. Δημιουργώντας τα παιδιά πύργους με τουβλάκια, φάρμες με ζώα, ή παίζοντας με μικρά φορτηγάκια, μπουλντόζες ή εκσκαφείς, δεν διασκεδάζουν μόνο, αλλά ενισχύουν τις κινητικές τους δεξιότητες και αναπτύσσουν την αντίληψη τους, όσον αφορά τα σχήματα και τα χρώματα. Παράλληλα αναπτύσσουν και τη δημιουργικότητά τους. 

Τα τουβλάκια LEGO® DUPLO® είναι η εισαγωγή του παιδιού σας στον διασκεδαστικό κόσμο των κατασκευών LEGO. Τα τουβλάκια με τα ζεστά, έντονα χρώματα έχουν διπλάσιο μέγεθος από τα συνηθισμένα τουβλάκια LEGO και είναι ιδανικά για μικρά χεράκια και μεγάλη φαντασία. Τα τουβλάκια LEGO® DUPLO®θα δώσουν στο παιδί σας την επιθυμία για μάθηση μέσα από το παιχνίδι. Το παιδί σας συνεχίζει να δημιουργεί και να αναπτύσσεται αφού υπάρχουν τόσοι πολλοί τρόποι διασκέδασης. Τα τουβλάκια DUPLO συνεργάζονται με τα τουβλάκια LEGO, κι έτσι χρησιμοποιούνται και στα σετ LEGO.

Τροχοφόρος Εκσκαφέας  (10811) Οι μικροί κατασκευαστές θα ενθουσιαστούν βλέποντας τι μπορούν να σκάψουν με αυτό το εύκολο στην κατασκευή μηχάνημα. Υπάρχουν μεγάλα φτυάρια στο εμπρός και το πίσω μέρος για διπλή διασκέδαση στο σκάψιμο, και οι εύκαμπτοι βραχίονες μπορούν να μετακινηθούν και να συνδυαστούν για να σκάψουν και να μαζέψουν τα τουβλάκια που έχουν διακοσμηθεί με ένα σκελετό και σκουλήκια. Τα τουβλάκια LEGO® DUPLO® έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να είναι ασφαλή για τα μικρά χεράκια. Περιλαμβάνει μια φιγούρα εργάτη οικοδομής DUPLO.

Φορτηγό & Ερπυστριοφόρος Εκσκαφέας (10812) Οι μικροί σκαφτιάδες θα λατρέψουν να χειρίζονται αυτά τα εύκολα στην κατασκευή οικοδομικά μηχανήματα. Μετακίνησε τον Ερπυστριοφόρο Εκσκαφέα πάνω σε ανώμαλο έδαφος και σκάψε με το μεγάλο φτυάρι του. Αποσυναρμολόγησε τον εύκαμπτο βραχίονά του που λειτουργεί για να τον κάνεις μικρότερο και μετά γέμισε το Φορτηγό με την ανατρεπόμενη λειτουργία του για να απομακρύνεις τα μπάζα! Τα τουβλάκια LEGO® DUPLO® έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να είναι ασφαλή για τα μικρά χεράκια. Περιλαμβάνει 2 φιγούρες εργατών οικοδομής DUPLO.

Μεγάλο Εργοτάξιο Οικοδομής (10813)  Οι μικροί εργάτες της οικοδομής θα λατρέψουν αυτά τα 3 μηχανήματα που μπορούν να φτιάξουν. Καθάρισε το χώρο με την ερπυστριοφόρο μπουλντόζα πριν αδειάσεις τα νέα οικοδομικά υλικά από το φορτηγό. Μετά χρησιμοποίησε το γερανό με τη δαγκάνα του και το βραχίονα που παίρνει διάφορες θέσεις για να ανυψώσεις τούβλα και να χτίσεις ένα κτίριο. Τα τουβλάκια LEGO® DUPLO® έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να είναι ασφαλή για τα μικρά χεράκια. Περιλαμβάνει 3 φιγούρες εργατών οικοδομής DUPLO για να ενθαρρύνουν τη διασκέδαση με παιχνίδι ρόλων.

Τρενάκι (10810) Οι μικροί μηχανοδηγοί θα ενθουσιαστούν σπρώχνοντας αυτό το τρένο πάνω στις ράγες και σταματώντας για να φορτώσουν τα κιβώτια με τα φρέσκα μήλα και τις κολοκύθες καθώς προχωρούν. Υπάρχει επίσης μια ισόπεδη διάβαση και ένα αυτοκίνητο, κι έτσι μπορείτε να μιλήσετε στο παιδί σας για την κυκλοφοριακή ασφάλεια ενώ δημιουργείτε μαζί του ιστορίες για παιχνίδι ρόλων. Τα τουβλάκια LEGO® DUPLO® έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να είναι διασκεδαστικά και ασφαλή για τα μικρά χεράκια. Περιλαμβάνει 2 φιγούρες DUPLO.

Σετ Τα Πρώτα Μου Τρένα (10507) Δείξτε στο παιδί σας τον κόσμο των τρένων και των κατασκευών με το Πρώτο Μου Σετ Τρένων LEGO® DUPLO®. Φτιάξτε την πολύχρωμη ατμομηχανή με ηχητικά εφέ, βαγόνι επιβατών, σταθμό με εκδοτήριο εισιτηρίων, αντλία καυσίμων και σήμα. Με πολλά τουβλάκια DUPLO και περισσότερα από 55 εκ. τροχιάς, είναι το τέλειο σετ για εκκολαπτόμενους κατασκευαστές και ώρες δημιουργικού παιχνιδιού με θέμα τα τρένα. Περιλαμβάνει φιγούρες οδηγού τρένου και παιδιού DUPLO.