To όνομα αυτής Kristina Pimenova και ούσα μόλις 9 χρονών, μπορεί να βάλει στο βιογραφικό της συνεργασίες με τρανά ονόματα στο χώρο της μόδας όπως Roberto Cavalli, Dolce & Gabbana, Armani και Benetton.
Η μικρή Kristina, ή «το πιο όμορφο κορίτσι του κόσμου» όπως αρέσει στα media της πατρίδας της Ρωσίας να την αποκαλούν, περπατάει στις πασαρέλες από 4 χρονών. Όπως σημειώνεται στην fan page της στο Facebook (ο οποίος μετράει ήδη 2 εκατομμύρια likes): «Ξεκίνησε το μόντελινγκ όταν ήταν 3 χρονών. Μέχρι τότε, όπου και αν πήγαινε με τη μαμά της, ο κόσμος θα της έλεγε πόσο όμορφη είναι και πως πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσει το μόντελινγκ. Η μαμά της αποφάσισε να το προσπαθήσουν, και η Kristie σύντομα συνειδητοποίησε πόσο διασκεδαστική είναι αυτή η δουλειά, ειδικά οι πασαρέλες και τα fashion shows. Περνάει τέλεια από τότε»
Η μητέρα της, Glikeriya Shirokova (ναι, επίσης πρώην μοντέλο) είναι εκείνη που διαχειρίζεται τις σελίδες στα social media και τονίζει πως η Kristina «ΔΕΝ ποστάρει στο internet».
Παρόλα αυτά, όσο πολλά είναι τα σχόλια που εξαίρουν τη «σπάνια ομορφιά της», άλλοι τόσοι είναι και εκείνοι που ανησυχούν για την 9χρονη Kristina και τους γονείς, που την άφησαν να εκτεθεί δημόσια από τόσο μικρή ηλικία. Ο σάλος ξεκίνησε όταν κάτω από μία φωτογραφία της Kristie στο Instagram, παρατηρήθηκαν σχόλια τύπου «πόσο σέξι πόδια», «είμαι ερωτευμένος μαζί σου», «παντρέψου με», κοκ.
Αρκετοί υποστηρίζουν πως οι φωτογραφίες της Kristina είναι τελείως αθώες και πως απλά πρόκειται για μία ακόμη περίπτωση στην οποία οι ενήλικες προβάλλουν τις δικές τους προκαταλήψεις.
«Μπορείς να πεις πως η έκφρασή της είναι πονηρή στις φωτογραφίες της ή υπερβολικά ώριμη», σχολιάζει πράκτορας μοντέλων σε γνωστή εφημερίδα. «Ή μπορείς να πεις πως δείχνει σκυθρωπή και μελαγχολική. Στην τελική, απλά κοιτάς ένα κορίτσι που τυχαίνει να είναι υπερβολικά όμορφο. Ίσως εάν έμοιαζε σαν ένα μέσο κορίτσι της ηλικίας της, κανείς δεν θα άνοιγε αυτή την κουβέντα»