Ανακαλύψτε μαζί μας την Avène & μάθετε ποιο είναι το καλύτερα κρυμμένο μυστικό της βιομηχανίας δερμοκαλλυντικών σήμερα.

Η EAU THERMALE Avène (όπως είναι το πλήρες όνομα του brand) είναι μια ιδιαίτερη γαλλική μάρκα που έχει εξειδικευτεί σε όλα τα επίπεδα ευαισθησίας του δέρματος: Από το απλά ευαίσθητο δέρμα μέχρι και τις αλλεργίες, η Avène έχει να επιδείξει εξειδικευμένα προϊόντα, τα οποία έχουν όλα ένα κοινό μυστικό συστατικό.

Ποιο; Το περίφημο ιαματικό νερό από παλαιές βροχοπτώσεις. Αυτό είναι που εξασφαλίζει ότι τα εξειδικευμένα προϊόντα Avène θα καλύψουν με επιτυχία τις ανάγκες όλης της οικογένειας, από την φροντίδα των διαφορετικών τύπων επιδερμίδας μέχρι την αντιμετώπιση της ακμής, των πρώτων σημαδιών γήρανσης, αλλά και την ιδιαίτερη ανδρική επιδερμίδα.

Εμείς σας προτείνουμε να τα ανακαλύψετε σήμερα κιόλας με αφορμή την Εβδομάδα Avène, που διοργανώνει το online φαρμακείο inatural. Εκεί θα βρείτε μέχρι το βράδυ της Κυριακής όλη τη μάρκα, αλλά και αποκλειστικά σετ με έκπτωση έως 40%.

Αν, μάλιστα, η παραγγελία σας ξεπεράσει τα 50€, σας επιστρέφονται άμεσα 5€. Αρκεί να συμπεριλάβετε έστω και ένα προϊόν Avène στις αγορές σας!

Χρησιμοποιήστε τον κωδικό AVENE4U κατά το checkout, πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας για να επωφεληθείτε της έκπτωσης.

Mε την ολοκλήρωση των αγορών σας, συμμετέχετε αυτόματα στον μεγάλο διαγωνισμό της εβδομάδας: Τρεις τυχεροί θα κερδίσουν τα προϊόντα της παραγγελίας τους εις διπλούν! Αυτό σημαίνει πως θα πάρουν άλλη μία παραγγελία εντελώς δωρεάν, ανεξάρτητα από την αξία της αρχικής τους παραγγελίας!

Οι νικητές του διαγωνισμού θα ενημερωθούν τηλεφωνικά από το online φαρμακείο inatural στις 26 Ιανουαρίου. 

Καλή Επιτυχία σε όλους!