Έξοδοι, πάρτι, ρεβεγιόν, εκδηλώσεις, δείπνα. Οι γιορτές μας βρίσκουν με γεμάτη ατζέντα και πολλές κοινωνικές υποχρεώσεις, γεγονός που κάνει την ανάγκη να δείχνουμε άψογες ακόμη πιο έντονη. Οι τόσες συναναστροφές που προκύπτουν την εορταστική περίοδο απαιτούν από εμάς να είμαστε στα καλύτερά μας! Παράλληλα, η ατμόσφαιρα των εορτών που συνδυάζεται με τη λάμψη και τα φώτα αυξάνει τις απαιτήσεις για ομορφιά που ακτινοβολεί. Για να είμαστε τις φετινές γιορτές πιο όμορφες και πιο λαμπερές από ποτέ, είναι σημαντικό να ακολουθήσουμε μια ολοκληρωμένη φροντίδα για το πρόσωπο, το σώμα και τα μαλλιά μας.

Σύμμαχός μας σε αυτή την αποστολή είναι το έλαιο αργκάν, μια εξαιρετικά πλούσια πηγή βιταμινών, αντιοξειδωτικών και λιπαρών οξέων. Το έλαιο αργκάν είναι γνωστό για την ενυδατική και επανορθωτική του δράση καθώς και για τις αντιοξειδωτικές και αντιγηραντικές του ιδιότητες.

Λαμπερό πρόσωπο

Πρώτο και σημαντικό βήμα είναι η καθημερινή ενυδατική περιποίηση, που θα δώσει στην επιδερμίδα του προσώπου την τροφή που της χρειάζεται για να δείχνει υπέροχη. Η Organic Moroccan Argan Oil Day Cream της dr.οrganic αποτελεί έναν ιδανικό σύμμαχο, καθώς με τη χρήση της το δέρμα δείχνει πιο λαμπερό και υγιές. Έχει αντιοξειδωτικές, αντιγηραντικές και επανορθωτικές ιδιότητες, ενώ το Βιολογικό Έλαιο Αργκάν που περιέχει συμβάλλει στη διατήρηση της νεότητας της επιδερμίδας και στην προστασία των κυττάρων της. Είναι σημαντικό να μην παραλείπουμε την καθημερινή χρήση της- άλλωστε η όλη διαδικασία δεν θα μας πάρει παρά ελάχιστα λεπτά: εφαρμόζουμε σε καθαρή επιδερμίδα, κάνοντας απαλό μασάζ όσο την απλώνουμε.

Τα μάτια χρειάζονται μια πιο εξειδικευμένη φροντίδα και εδώ έρχεται να βοηθήσει ένα στοχευμένο «όπλο» που επίσης αξιοποιεί τη δύναμη του μαροκινού ελαίου. Το Organic Moroccan Argan Oil Instant Tightening Eye Serum της dr.οrganic σεβόμενο την ευαίσθητη επιδερμίδα γύρω από τα μάτια προσφέρει άμεσο αποτέλεσμα σύσφιξης, μειώνοντας βαθιές γραμμές και ρυτίδες και δρώντας ενάντια στο πρήξιμο. Εφαρμόζουμε με τον παράμεσο, κάνοντας απαλά χτυπηματάκια από την εσωτερική γωνία του ματιού έως την εξωτερική. Σε έναν τόσο καλά περιποιημένο καμβά, κάθε μακιγιάζ θα αναδειχτεί και θα εντυπωσιάσει τους πάντες!

Απαλό σώμα

Ένα υγιές και περιποιημένο δέρμα είναι πάντοτε ελκυστικό και απαραίτητο συστατικό της θηλυκότητας. Μια λοσιόν, όπως η Organic Moroccan Argan Oil Skin Lotion της dr.οrganic μπορεί να καλύψει αυτήν την ανάγκη με τον ιδανικότερο τρόπο, καθώς όχι μόνο διατηρεί τα επίπεδα υγρασίας στο σώμα, αλλά χάρη στο μαροκινό βιολογικό έλαιο Αργκάν που περιέχει, ασκεί και αντιγηραντική και επανορθωτική δράση. Μια τέτοια ενυδατική κρέμα, αν γίνει καθημερινή συνήθεια, μπορεί να μεταμορφώσει την επιδερμίδα και να μας χαρίσει δέρμα απαλό, λείο και φυσικά αναζωογονημένο.

Υπέροχα μαλλιά

Τα μαλλιά έχουν την τιμητική τους τις γιορτές! Υπέροχα χτενίσματα ολοκληρώνουν με τον καλύτερο τρόπο μια γιορτινή εμφάνιση, γι’ αυτό χρειάζεται να επενδύσουμε χρόνο και να αξιοποιήσουμε τα κατάλληλα προϊόντα της αγοράς, ώστε να τα δούμε να ακτινοβολούν κάτω από τα χριστουγεννιάτικα φώτα. Το πρώτο βήμα για τέλεια μαλλιά είναι να έχουμε βρει το κούρεμα και το χρώμα που μας ταιριάζει.

Αφού βρούμε το στιλ που θα τους δώσουμε, το Α και το Ω είναι η κατάλληλη περιποίηση. Μπορούμε να εμπλουτίσουμε την περιποίηση των μαλλιών μας με πολύτιμα συστατικά που θα τα φροντίσουν σε βάθος! Ένα τέτοιο συστατικό είναι το έλαιο αργκάν, το οποίο βρίσκουμε σε προϊόντα, όπως το Οrganic Moroccan Argan Oil Restorative Treatment Conditioner  της dr.οrganic. Πρόκειται για μια βιο-ενεργή μάσκα σε μορφή ελαίου για τα μαλλιά και το τριχωτό, που αγκαλιάζει τα μαλλιά με θρεπτικά φωσφολιπίδια και απαραίτητα λιπαρά οξέα, κάνοντάς τα λαμπερά και ευκολοχτένιστα. Επίσης, τα θρέφει και τα επανορθώνει, προλαμβάνοντας το φριζάρισμα. Όλα αυτά τα στοιχεία είναι απαραίτητα για ένα εντυπωσιακό, βραδινό χτένισμα.

Για όσες θέλουμε να δώσουμε έξτρα περιποίηση στα μαλλιά μας, το λάδι μαλλιών Organic Moroccan Argan Oil Hair Treatment Serum της dr.οrganic αξιοποιεί τις μαγικές δυνατότητες του μαροκινού έλαιου αργκάν και άλλων πολύτιμων φυτικών συστατικών, για να θρέψει τα μαλλιά σε βάθος και να χαρίσει την εκθαμβωτική λάμψη που απαιτείται την εορταστική περίοδο. Με μερικές μόνο σταγόνες, μπορούμε να επιτύχουμε τέλεια θρέψη στην τρίχα και άψογο φινίρισμα στα χτενίσματά μας.

Ακολουθώντας τις συμβουλές αυτές, θα δούμε την ποιότητα των μαλλιών μας να βελτιώνεται σημαντικά και το γιορτινό μας χτένισμα να γίνεται πραγματικά εντυπωσιακό!

Δείτε περισσότερα προϊόντα με βάση το έλαιο αργκάν!