Οι τέλειες αναλογίες της είναι ο λόγος που τη ζηλεύει όλος ο γυναικείος πληθυσμός. Απ’ ό,τι φαίνεται, όμως, η καθημερινή ρουτίνα της Μιράντα Κερ δεν είναι κάτι ούτε απλό ούτε εύκολο. Το μοντέλο από την Αυστραλία, που έγινε γνωστό το 2007 ως Άγγελος της Victoria’s Secret, εξηγεί πώς διατηρείται πάντα σε φόρμα και πόσο σημαντικό είναι αυτό για εκείνη.

Μάλιστα, ισχυρίζεται ότι στην προσπάθειά της έχει την αμέριστη βοήθεια και του 4χρονου γιου της Φλιν, που απέκτησε από τον πρώτο της γάμο με τον ηθοποιό Ορλάντο Μπλουμ.

Το 32χρονο μοντέλο λέει ότι της αρέσει να συνδυάζει διαφορετικά είδη άσκησης, κάνοντας από ασκήσεις ενδυνάμωσης μέχρι γιόγκα, κι από πεζοπορία μέχρι ποδήλατο παρέα με το γιο της.

«Προσπαθώ να κάνω γιόγκα για μισή ώρα τουλάχιστον κάθε μέρα. Μετά συνεχίζω με πιλάτες και μερικές ασκήσεις ενδυνάμωσης με βάρη και ιμάντες αντίστασης, για την επιμήκυνση και την τόνωση των μυών», εξομολογείται σε συνέντευξή της.

«Κάνω γιόγκα για περισσότερα από 12 χρόνια πλέον – μου αρέσει η σωματική και η ψυχική επίδραση που έχει στον οργανισμό μου. Γυμναζόμουν ανέκαθεν, οπότε η γιόγκα πραγματικά με βοηθάει να κρατάω το κέντρο μου δυνατό και εύκαμπτο», συνεχίζει.

Η πανέμορφη μαμά, που τον τελευταίο καιρό έχει σχέση με τον 25χρονο Evan Spiegel, ιδρυτή του Snapchat, συνδυάζει τη συστηματική γυμναστική με την υγιεινή διατροφή.

«Μου αρέσει να ξεκινάω τη μέρα μου με κάτι υγιεινό και ανεπεξέργαστο, όπως φρέσκο χυμό, ασπράδια αυγών με αβοκάντο ή χυλό βρόμης. Αποφεύγω το γρήγορο και έτοιμο φαγητό, ενώ προτιμώ να έχω πάντα μαζί μου υγιεινά σνακ, όπως φρέσκα φρούτα και ξηρούς καρπούς», εξηγεί.

Σε γενικές γραμμές ακολουθεί μια αλκαλική δίαιτα και φροντίζει να πίνει καθημερινά 2-3 λίτρα αλκαλικό νερό, ακολουθώντας πιστά τα βήματα της διάσημης προκατόχου της από την Αυστραλία, της εντυπωσιακής Ελ Μακφέρσον! (photos: Visual)