Ό,τι show και να κάνει είναι sold out! Κάθε της νέο βίντεοκλιπ γίνεται αντικείμενο συζήτησης σε όλα τα πηγαδάκια, ενώ τα κλικ της στα social media και στο Youtube έχουν ξεφύγει σε ψηφία αφού ο κόσμος δεν σταματά να την αποθεώνει σε κάθε της βήμα! Αυτό γιατί η Jennifer Lopez δεν επαναπαύεται στην άψογη εικόνα της και μέρα με τη μέρα προσπαθεί να βελτιώνει τον εαυτό της για μία καλύτερη εικόνα πρώτα για τον εαυτό της αλλά και φυσικά και για τους αμέτρητους φανς της.

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Γιατί ωραία τα καλά γονίδια, ωραία και η φυσική ομορφιά αλλά αν δεν καθιερώσετε μία σωστή διατροφή και έναν τρόπο άθλησης τίποτα δε χαρίζεται. Πλέον η αγαπημένη συνήθεια της πασίγνωστης performer είναι να γυμνάζεται με τον σύντροφό της και πρώην αστέρι του baseball, Alex Rodriguez για να περνάνε και περισσότερο χρόνο μαζί.

Αυτό όμως που θα σας ενθουσιάσει είναι ότι οι ασκήσεις της αψεγάδιαστης JLO μπορούν να γίνουν και στο σπίτι! O David Kirsch ένας από τους γυμναστές τους επώνυμου ζευγαριού μοιράζεται τα μυστικά άθλησης της σέξι τραγουδίστριας και σας βοηθάει να αποκτήσετε τα ορατά και καλαίσθητα αποτελέσματά της.