Για κάτι τέτοιες μέρες μάλλον γράφτηκε το πιο διαχρονικό κομμάτι όλων των εποχών από τον Prince, το «Purple Rain». Μέσα καλοκαιριού και οι αναπάντεχες βροχές μας υπενθυμίζουν ότι καμιά φορά οι εκπλήξεις μας γλιτώνουν από τη ρουτίνα. Και μπορεί οι καλοκαιρινές βροχές να μην είναι μοβ, όμως μοβ είναι το χρώμα του καλοκαιριού, όσο κι αν κάποιοι το θέλουν να εμφανίζεται μόνο το χειμώνα. Εξάλλου είναι το αγαπημένο χρώμα της Katy Perry που δεν σταματά να το ενσωματώνει στο μακιγιάζ της, στα ρούχα της, ακόμα και στα σκηνικά της στις φαντασμαγορικές της συναυλίες. Και για μία γυναίκα που τολμάει να κάνει συνεχώς αλλαγές στα μαλλιά της και στο λουκ της, το μοβ είναι το χρώμα που της ταιριάζει.

call me the purple teletubby ok

A post shared by KATY PERRY (@katyperry) on

About last night ♏️ #americanidolfinale

A post shared by KATY PERRY (@katyperry) on

Άλλη μία τολμηρή περσόνα που μπορεί να υποστηρίξει το λιλά, ή βιολετί μακιγιάζ είναι και η Kendal Jenner η οποία το έχει συμπεριλάβει στην προσωπική της συλλογή μακιγιάζ. Της ταιριάζει απόλυτα και δίνει μεγάλη έμπνευση σε όλες τις μελαχρινές φανς της που φοβούνται να το τολμήσουν.

Αν και μας παραπέμπει αρκετά στα 90’s το μοβ μακιγιάζ είναι αρκετά εντυπωσιακό και μπορείτε να το δοκιμάσετε στις σκιές σας, στα κραγιόν, ακόμη και στη μάσκαρα αλλά και στο μολύβι ματιών. Ταιριάζει ιδιαίτερα σε όσες έχουν πράσινα μάτια καθώς τα τονίζει ακόμα περισσότερο, όμως ότι χρώμα μάτια και να έχετε μην το φοβηθείτε. Βάλτε μοβ στη ζωή σας, στο μακιγιάζ σας ακόμη και στα ρούχα σας και ίσως καταλάβετε το λόγο για τον οποίο ο πρίγκιπας της Pop αγάπησε τόσο πολύ αυτή την απόχρωση.

Watercolors ☔️

A post shared by Erin Parsons (@erinparsonsmakeup) on