Από το 2007 που έκανε την εμφάνισή της στο ετήσιο τεύχος με μαγιό του περιοδικού Sports Illustrated η Ιρίνα θεωρείται ένα από τα καλύτερα και πολλά υποσχόμενα μοντέλα στο χώρο της μόδας. Τι κάνει όμως για να διατηρεί σε άψογη φόρμα το σώμα αλλά και το πνεύμα της;
Το εντυπωσιακό τοπ-μόντελ ξεκινάει τη μέρα του με ένα θρεπτικό πρωτεϊνούχο ρόφημα, ενώ ανάμεσα στα γεύματα επιλέγει ένα ποτήρι κεφίρ ή φρέσκα φρούτα. To μυστικό για λαμπερό δέρμα σύμφωνα με την ίδια είναι τα άφθονα λαχανικά και το μουρουνέλαιο το οποίο λαμβάνει σε μορφή χαπιών.
Η γυμναστική που προτιμάει να κάνει για να βρίσκεται σε φόρμα είναι Pilates και Jiu Jitsu, ενώ για να χαλαρώσει από τους έντονους ρυθμούς της μητρότητας και της καθημερινότητας, επισκέπτεται μια φορά την εβδομάδα ένα σπα στο κέντρο της Νέας Υόρκης.
Τα καλλυντικά ομορφιάς που δεν λείπουν ποτέ από το νεσεσέρ της είναι η κρέμα ημέρας και νύχτας Youth Code και το λάδι μαλλιών Extraordinary Hair Oil της L’Oréal Paris, που όπως αναφέρει η ίδια απλώνει στα ξηρά της μαλλιά κάθε βράδυ πριν κοιμηθεί. Η συμβουλεύει επίσης να δοκιμάσουμε στην επιδερμίδα μας το λάδι καρύδας και όπως λέει η ίδια: »Απλώστε το στο δέρμα σας μετά το μπάνιο και σκουπιστείτε απαλά με μία πετσέτα. Απλά μαγικό!».
Πολύ βασικό για την 31χρονη σύντροφο του Μπράντλεϊ Κούπερ είναι να φοράει όλο τον χρόνο αντηλιακή κρέμα σε πρόσωπο, λαιμό και χέρια, ενώ η καλύτερη συμβουλή ομορφιάς, που της έδωσε η μητέρα της, είναι κάθε πρωί μόλις ξυπνήσει να περνάει από όλο πρόσωπό της παγάκια για φυσικό lifting!