Σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο γνωστός ηθοποιός Ράιαν Ρέινολντς, που είναι παντρεμένος με την επίσης γνωστή ηθοποιό Μπλέικ Λάιβλι, μίλησε για το πώς φαντάζεται τη μελλοντική του οικογένεια και για τα παιδιά που θα ήθελε να αποκτήσει με την αγαπημένη του.

«Θέλουμε πολύ να κάνουμε μια μεγάλη οικογένεια. Και οι δυο μας προερχόμαστε από πολύτεκνες οικογένειες: οι γονείς μου έκαναν 4 παιδιά και της Μπλέικ 5. Πολλοί υποστηρίζουν ότι είναι σκέτη τρέλα, αλλά αν δεν είσαι εκεί να το ζεις, είναι σίγουρο ότι δεν μπορείς να εκφέρεις γνώμη. Είμαι βέβαιος ότι για εμάς θα είναι η απόλυτη ευτυχία».

Και η 25χρονη γυναίκα του, όμως, δείχνει να συμφωνεί απόλυτα με τα σχέδια του συντρόφου της: «Θα ήθελα 30 παιδιά, αν μπορούσα να το κάνω».

Ενώ, λοιπόν, ο 36χρονος σταρ δηλώνει έτοιμος να δημιουργήσει οικογένεια, το γεγονός ότι μεγάλωσε με άλλους 3 αδερφούς τού προκαλεί μια σχετική ανησυχία μήπως κι εκείνος με τη σειρά του καταλήξει να ανατρέφει μόνο γιους.

«Είμαι τρομοκρατημένος που έχω γενετική προδιάθεση να αποκτήσω μόνο αγόρια. Είναι για μένα λίγο φοβιστικό. Από την ηλικία μόλις των 10 ετών -χωρίς υπερβολή- ήξερα πώς να επιδιορθώνω γυψοσανίδες. Δεν υπήρχε τίποτα μέσα στο σπίτι που εγώ και τα αδέρφια μου να είχαμε αφήσει χωρίς τρύπα. Πραγματικά, το είχαμε μετατρέψει σε σουρωτήρι. Και, πιστέψτε με, αυτό είναι κάτι για το οποίο δεν ανυπομονώ καθόλου…».

Ομολογουμένως, βέβαια, ο διάσημος ηθοποιός θα πρέπει να περιμένει για να διαπιστώσει αν όντως αυτή είναι η μοίρα του ή αν απλά υπερβάλλει όντας προκατειλημμένος από τα προσωπικά του βιώματα. Ωστόσο, υπάρχουν πολλοί διάσημοι που μεγαλώνουν αγόρια και παραδέχονται ότι τα πράγματα δεν είναι και τόσο εύκολα. Μάλιστα, ορισμένοι από αυτούς εξέφρασαν την επιθυμία ότι θα έκαναν κι άλλο παιδί αν κάποιος τους διαβεβαίωνε ότι θα ήταν κοριτσάκι… Γκουέν Στεφάνι, μαμά του Κίνγκστον και του Ζούμα: «Το μεγάλωμα των παιδιών είναι το πιο δύσκολο πράγμα που έχω κάνει ποτέ στη ζωή μου. Και το γεγονός ότι είναι δύο αγόρια πραγματικά απαιτεί πολλή ενέργεια. Εννοώ ότι μπορεί να είναι περίεργο που δεν έχω κι ένα κοριτσάκι, αλλά -πιστέψτε με- δεν μου μένει καθόλου χρόνος, όσο κι αν το ήθελα!». Κέιτ Μπλάνσετ, μαμά του Ντάσιελ, του Ρόμαν και του Ιγνάτιους: «Το να μεγαλώνεις αγόρια είναι υπέροχο. Μ’ αρέσει να βρίσκομαι στη θέση αυτή και αγαπώ την ανεξάντλητη ενέργεια που χρειάζεται για να τα βγάλω πέρα… είναι διασκεδαστικό!».  Ναόμι Γουότς, μαμά του Σάσα και του Κάι: «Δύο αγόρια μαζί δεν είναι και πολύ εύκολη υπόθεση. Μερικές φορές σκέφτομαι ότι θα ήταν πολύ πιο ξεκούραστο με δύο κοριτσάκια που θα έπαιζαν απλώς με τις κούκλες τους… Πραγματικά, θα έκανα κι άλλο παιδί αν κάποιος μου έλεγε με σιγουριά ότι θα ήταν κορίτσι!». Εσάς ποια είναι η γνώμη σας για το θέμα; Πιστεύετε ότι όντως υπάρχει μεγαλύτερη δυσκολία στο μεγάλωμα των αγοριών συγκριτικά με τα κορίτσια;