Μια φωτογράφος είχε την ευκαιρία να απαθανατίζει αυτή τη μοναδική στιγμή!

Όταν η Κρίστεν Πρόσερ, επαγγελματίας φωτογράφος από τη Μινεσότα, έμαθε ότι ένα φιλικό της ζευγάρι πρόκειται να παραλάβει από μια κλινική το μωρό που μόλις είχε υιοθετήσει, βρέθηκε εκεί για να αποτυπώσει στο φακό της τη στιγμή της πρώτης συνάντησης.

«Ήταν μία από τις ωραιότερες στιγμές της ζωής μου», γράφει λίγες μέρες μετά στο λογαριασμό της στο Facebook, όπου πόσταρε μερικές από τις φωτογραφίες της συνάντησης του ζεύγους Ντέιβιντ και Σάρα Όλσεν με το νέο μέλος της οικογένειάς τους, ένα νεογέννητο κοριτσάκι ονόματι Τίλι.

Στις φωτογραφίες, το άγχος και η αγωνία του ζευγαριού είναι ζωγραφισμένα στο πρόσωπό τους σε όλη τη διάρκεια του ταξιδιού τους, από το αεροδρόμιο μέχρι την αίθουσα αναμονής στην κλινική. Όλα αυτά, όμως, πρόκειται να αλλάξουν και να δώσουν τη θέση τους σε συναισθήματα συγκίνησης και χαράς.

Η στιγμή της «ένωσης» μοναδική! Ο Ντέιβιντ σηκώνει στοργικά το νεογέννητο από το κρεβατάκι του, ενώ η Σάρα τούς κοιτάζει συγκινημένη. Λίγο αργότερα, τοποθετεί την Τίλι στο στήθος της, και οι δυο τους μένουν μαζί αγκαλιασμένες.

Ωστόσο, η μικρή Τίλι δεν είναι το πρώτο παιδί του ζευγαριού. Παντρεμένοι εδώ και 10 χρόνια και έχοντας ήδη δύο γιους, ηλικίας 6 και 3 ετών, ο Ντέιβιντ και η Σάρα ένιωθαν ότι η οικογένειά τους δεν ήταν ολοκληρωμένη. Τόσο οι δύσκολες εγκυμοσύνες όσο και το γεγονός ότι ο μικρότερος γιος γεννήθηκε με δισχιδή ράχη (μια γενετική ανωμαλία) τους εμπόδισαν να αποκτήσουν με φυσικό τρόπο και τρίτο παιδί.

«Ξέραμε ότι η οικογένειά μας δεν είχε ολοκληρωθεί ακόμη. Όνειρό μας ήταν να αποκτήσουμε τρία παιδιά. Πάντα θέλαμε τρία παιδιά», εξομολογείται η Σάρα και συνεχίζει: «Η ιδέα να υιοθετήσουμε ένα μωρό μάς ήρθε ξαφνικά».

Και ο άντρας της προσθέτει: «Προσευχηθήκαμε πολύ τους τελευταίους μήνες. Κι όπως αποδείχθηκε τελικά, αυτός ήταν ο τρόπος που ο Θεός ήθελε για εμάς να ολοκληρώσουμε την οικογένειά μας». Δείτε τις συγκινητικές φωτογραφίες από την πρώτη τους συνάντηση με το νέο τους μωράκι…