Ένα διαζύγιο δεν είναι ποτέ εύκολο. Όταν όμως υπάρχουν παιδιά ‘στη μέση’ τα πράγματα γίνονται ακόμη πιο περίπλοκα. Η καλή επικοινωνία του πρώην ζευγαριού είναι μια αδιαπραγμάτευτη προϋπόθεση, γιατί το σημαντικότερο απ’ όλα σε αυτή την επίπονη διαδικασία, είναι το παιδί να αισθάνεται ασφάλεια και πως οι γονείς του το αγαπούν.    Η Μπρίτνεϊ Τζόνσον, μια 27χρονη διαζευγμένη μαμά από το Μιζούρι των ΗΠΑ, αποφάσισε κάτι… πρωτότυπο. Ανέβασε στο Facebook ένα post (που μέχρι στιγμής έχει πάνω από 100.000 shares) στο οποίο ευχαριστεί τη νέα σύντροφο του πρώην συζύγου της. 

Διαβάστε το συγκινητικό post:

«Προς όλες τις μητέρες εκεί έξω που εξοργίζονται όταν μια άλλη γυναίκα συμπεριφέρεται στο παιδί τους, σαν να ήταν δικό της: Γιατί; Αυτό ακριβώς δεν θέλουμε όλες; Προσευχήθηκα ένα βράδυ για το είδος της γυναίκας, με την οποία θα ήταν ο πατέρα της κόρης μου, γνωρίζοντας ότι η κόρη μου θα μεγαλώσει σε δύο σπίτια. Η Καΐλα, ήταν ένα δώρο πολύ μεγαλύτερο από όσο ποτέ ήλπιζα. Ξεκίνησε σπουδές νοσηλευτικής και έκτοτε η Πέιτον (η κόρη μου) ξετρελάθηκε. Έτσι η Καΐλα, της έφερε μια μίνι στολή για να είναι ίδιες. Επιτρέψτε μου να σας πω, μεγαλώνω ένα δυνατό, έξυπνο και γλυκό κορίτσι. Και θέλω, όσο τίποτα άλλο από το να περιβάλλεται από πρότυπα που είναι ακριβώς αυτό. Σε ευχαριστώ Καΐλα που δείχνεις στην Πέιτον πώς να κυνηγήσει τα όνειρά της, πώς να δουλέψει σκληρά και να μείνει ξύπνια μέχρι αργά για να μελετήσει για ένα τεστ. Σε ευχαριστώ επίσης που βρίσκεις το χρόνο να κάνεις ποδήλατό μαζί της μαζί της και να της φτιάχνεις μακαρόνια με τυρί σε μια από τις πιο αγχωτικές στιγμές της ζωής σου. Είσαι ένα πραγματικό πρότυπο και μια καταπληκτική bonus μαμά και είμαστε πολύ περήφανοι για σένα. Αν μοιράζεστε την ανατροφή των παιδιών σας, και βλέπετε το παιδί σας να κάνει πράγματα όπως αυτά που ανέφερα, δεν σας κάνει να χαμογελάτε, επανεξετάστε τι πραγματικά είναι το καλύτερο για το παιδί σας.

Η Πέιτον έχει περισσότερους ανθρώπους να την αγαπούν , και τι περισσότερο θα μπορούσε μια μητέρα να θέλει για το παιδί της; Το να είναι η καλύτερη φίλη με μένα και με την Καΐλα είναι αυτό που της αξίζει».