μαμά

υγεία | ψυχολογία | διατροφή | ερωτική ζωή | μόδα & ομορφιά |

Ποια είναι η ιδανική διάρκεια του σεξ για τους άντρες;

12/01/2018
Από: Νινέττα Φαφούτη |  σχολιάστε
Ποια είναι η ιδανική διάρκεια του σεξ για τους άντρες;
Αλήθεια... τι πιστεύουν οι άντρες για την διάρκεια του σεξ;

Μπορεί το βιβλίο «Άνδρες από τον Άρη, γυναίκες από την Αφροδίτη» να θέλει να μας δείξει πόσο διαφορετικό τρόπο σκέψης έχουν οι άντρες από τις γυναίκες, μια νέα έρευνα μας δείχνει ότι ίσως αυτό δεν ισχύει για την διάρκεια του σεξ. Κι αυτό γιατί -σύμφωνα  με την έρευνα-  άντρες και γυναίκες, δεν έχουμε και πολύ διαφορετικές απόψεις για το θέμα.

Οι περισσότερες από μας πιστεύουμε ότι οι άντρες θέλουν το σεξ να είναι γρήγορο και χωρίς προκαταρκτικά.  Τα πράγματα όμως δεν είναι ακριβώς έτσι… ευτυχώς για μας.

Σύμφωνα λοιπόν με την έρευνα του site γνωριμιών Saucydates.com, άντρες και γυναίκες θέλουμε πάνω κάτω τον ίδιο χρόνο στο κρεβάτι. Εμείς, οι γυναίκες, θέλουμε να διαρκεί 25 λεπτά και 51 δευτερόλεπτα, και οι άντρες 25 λεπτά και 43 δευτερόλεπτα. Η διαφορά μας λοιπόν είναι μόλις 8΄΄.

Στην πράξη, βέβαια, τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά, αφού φαίνεται ότι οι άντρες έχουν να διανύσουν κάποια απόσταση. Και αυτό γιατί -κατά μέσο όρο-  οι 30ρηδες καταφέρνουν τα 17 λεπτά.

Όλα αυτά βέβαια έχουν να κάνουν με έρευνες και αριθμούς.  Εμείς ξέρουμε ότι στην σεξουαλική ζωή ενός ζευγαριού που αγαπιέται, δεν χωράνε ούτε νούμερα, ούτε χρονόμετρα, ούτε δευτερόλεπτα.

Σχετικά Άρθρα

Τι προσφέρει το στοματικό σεξ στις γυναίκες;
Αν για κάποιες γυναίκες το στοματικό σεξ να αποτελεί θέμα ταμπού, τώρα η επιστήμη έρχεται να διαψεύσει τις απόψεις τους αυτές.
Οι παντρεμένες 40άρες κάνουν το καλύτερο σεξ!
Κι όμως οι παντρεμένες 40αρες αποδεικνύονται οι καλύτεροι μαέστροι στο σεξ, σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα που δημοσιεύτηκε στην Telegraph!
Πόσο συχνά κάνουν σεξ τα ευτυχισμένα ζευγάρια;
Η αλήθεια είναι πώς όσο ευτυχισμένη και να είναι μια σεξουαλική σχέση, συνήθως μετά τα πρώτα χρόνια της παρατηρείται μια κάποια φθορά.Όταν π...
Το σεξ δεν φέρνει (πάντα) την ευτυχία!
Η αύξηση της συχνότητας του σεξ όχι μόνο δεν είναι συνταγή ευτυχίας, αλλά μπορεί κάλλιστα να είναι και συνταγή... δυστυχίας, σύμφωνα με μία ...
Σε ποια ηλικία οι άντρες κάνουν καλύτερο σεξ;
Μετά τις διαπιστώσεις των επιστημόνων, ότι στην εποχή των social media οι περισσότεροι άνδρες προτιμούν το εικονικό σεξ, νέες έρευνες έρχοντ...
Πόση ώρα διαρκεί το τέλειο σεξ;
Αν πιστεύετε ότι η επιτυχημένη σεξουαλική ζωή ταυτίζεται με την πολύωρη συνεύρεση, τότε τα νούμερα θα σας διαψεύσουν