μαμά

υγεία | ψυχολογία | διατροφή | ερωτική ζωή | μόδα & ομορφιά |

Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που προσέχουν οι άντρες στις γυναίκες;

27/08/2013

Από: Ζαχαρία Πηνελόπη |  σχολιάστε
Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που προσέχουν οι άντρες στις γυναίκες;
… Ίσως και να μην είναι αυτό που φαντάζεστε!

Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα που πραγματοποίησε η εταιρεία Murine σε δείγμα 1.000 αντρών, το 1ο πράγμα που προσέχουν οι άντρες στις γυναίκες είναι… τα μάτια τους! Μήπως σας πέρασε κάτι άλλο από το μυαλό; Προφανώς, τα ευρήματα της συγκεκριμένης έρευνας καταρρίπτουν το μύθο που θέλει τα αρσενικά να εστιάζουν το βλέμμα τους σε ένα και μόνο σημείο του γυναικείου σώματος!

Πέρα, όμως , από τα μάτια, ας δούμε ποια είναι τα υπόλοιπα 7 πράγματα που παρατηρούν οι άντρες στις γυναίκες, με σειρά προτεραιότητας:

2. Το χαμόγελο

Το δεύτερο πράγμα που προσέχουν οι άντρες στις γυναίκες είναι το όμορφο χαμόγελο. Οπότε, αγαπητές κυρίες, χαλαρώστε και αφήστε τη λάμψη του να τους συνεπάρει!

3. Το στήθος

Μπορεί να σας είναι δύσκολο να το πιστέψετε, αλλά, σύμφωνα πάντα με τα αποτελέσματα της έρευνας, το στήθος βρίσκεται στην τρίτη θέση, παρόλο που οι περισσότεροι πιστεύουν ότι θα ήταν στο βάθρο της αντρικής… προσοχής! Ωστόσο, είτε μας αρέσει είτε όχι, το γυναικείο στήθος είναι σημαντικό για τους άντρες και αποτελεί ένα από τα πιο αξιοπρόσεκτα στοιχεία της θηλυκής σιλουέτας.

4. Τα μαλλιά

Οι περισσότεροι άντρες υποστηρίζουν ότι τα μακριά, πλούσια μαλλιά είναι ωραία στη γυναίκα. Και μάλλον λένε αλήθεια, αφού, σύμφωνα με την έρευνα, αποτελούν το τέταρτο πράγμα που θα προσέξουν στην πρώτη τους γνωριμία με το αντίθετο φύλο.

5. Τα πόδια

Τα καλλίγραμμα πόδια είναι το πέμπτο πράγμα που θα προσέξει ένας άντρας σε μια γυναίκα, ακόμα κι αν αυτά είναι καλυμμένα π.χ. με ένα παντελόνι. Προφανώς, τα αρσενικά είναι περισσότερο παρατηρητικά από ό,τι θα περίμενε κανείς!

6. Το βάρος

Όσο περίεργο κι αν σας φαίνεται, για τους άντρες τελικά παίζουν σημαντικό ρόλο τα… κιλά μιας γυναίκας. Γιατί, βέβαια, η ιδανική εικόνα ή η σχετική της προσέγγιση είναι κάτι που μας ενδιαφέρει όλους, μιας και το γούστο των περισσότερων ανθρώπων δεν απέχει ιδιαίτερα από τα κοινώς αποδεκτά χαρακτηριστικά!

7. Το ύψος

Το έβδομο πράγμα που προσέχουν οι άντρες στις γυναίκες είναι το ύψος τους, χωρίς όμως να διευκρινίζουν αν προτιμούν τις κοντές ή τις ψηλές. Προφανώς, αυτό έγκειται στις προτιμήσεις του καθενός ξεχωριστά. Βέβαια, οι περισσότεροι άντρες έχουν μια κλίση προς τις αναλογίες των... μοντέλων, οπότε ίσως αυτό να αποτελεί μια ένδειξη της προτίμησής τους ως προς το γυναικείο ύψος!      

8. Το δέρμα

Όταν μια γυναίκα έχει ωραίο δέρμα, τότε είναι βέβαιο ότι αυτό δεν θα περάσει απαρατήρητο από έναν άντρα, μιας και αποτελεί το όγδοο πράγμα που προσέχουν τα αρσενικά στα θηλυκά. Είναι λείο, χωρίς σημάδια και ουλές; Δείχνει μεταξένιο και απαλό; Τότε, ναι, είναι σίγουρο ότι θα θέλει να το αγγίξει. Και, φυσικά, δεν θα μπορούσε να τον κατηγορήσει κανείς γι’ αυτό! Ποιος θα έλεγε «όχι» σε κάτι αντίστοιχο, όποιο κι αν ήταν το φύλο του;   

Σχετικά Άρθρα

Οι όμορφες γυναίκες κάνουν τους άντρες «χαζούς»!
Μια κάπως ασυνήθιστη έρευνα που πραγματοποιήθηκε από ψυχολόγους του πανεπιστημίου Ράντμπουντ, και δημοσιεύτηκε στην επιστημονική επιθεώρηση ...
Γιατί οι άντρες ξεχνούν πάντα τα γενέθλια μας;
Πρόκειται για ένα κοινό παράπονο που αντιμετωπίζουν όλες οι γυναίκες. Οι σύντροφοί τους σπάνια θυμούνται τα γενέθλια τους ή και την επέτειο ...
Κάνε παρέα με την πεθερά σου, να δεις καλό!
Είστε από τις νύφες που έχουν καλές σχέσεις με τη μαμά του άντρα τους ή ανήκετε στην πλειοψηφία των περιπτώσεων που διατηρούν όσο το δυνατόν...
Πώς οι γυναίκες καταφέρνουν να κάνουν πολλά πράγματα ταυτόχρονα;
Μπορεί οι άντρες να το αρνούνται επί χρόνια αλλά πρόσφατη έρευνα που πραγματοποίησε το Πανεπιστήμιο της Γλασκόβης μας αποδεικνύει, ότι οι άν...
Γιατί μας αρέσουν οι άντρες με καστανά μάτια;
Σας αρέσει να ατενίζετε στο «ζεστό» καστανό βλέμμα του συντρόφου σας; Απολαμβάνετε το βαθύ σοκολατί των ματιών του; Πιστεύετε ότι όλοι αυτοί...
Τι σχέση έχουν οι άντρες με τη γυναικεία εμμηνόπαυση;
Σύμφωνα με τους ειδικούς, το επιλεκτικό ζευγάρωμα των αντρών έχει επηρεάσει σημαντικά τη γονιμότητα των γυναικών με το πέρασμα των χρόνων.