Σύμφωνα με τα περισσότερα σεξιστικά κλισέ, οι γυναίκες είναι τα πιο ανικανοποίητα όντα, τόσο εντός όσο και εκτός κρεβατοκάμαρας. Όμως, όπως υποστηρίζει η Λόρι Γκαρσία, αμερικανίδα συγγραφέας, μπλόγκερ και μαμά 2 παιδιών, το θέμα δεν είναι ότι οι γυναίκες δεν ικανοποιούνται με τίποτα, αλλά το γεγονός ότι απλά ξέρουν τι θέλουν. Βέβαια, δεν είναι το ίδιο εύκολο για κάθε γυναίκα ξεχωριστά να εκφράσει τις σεξουαλικές της επιθυμίες. Ορισμένες φοβούνται την κριτική, άλλες είναι πιο συγκρατημένες, ενώ κάποιες άλλες επιλέγουν λιγότερο εμφανείς και κατανοητούς τρόπους, που συχνά περνούν απαρατήρητοι. Στην προσπάθειά της, λοιπόν, να εξερευνήσει τι θέλει μια γυναίκα στο σεξ από το σύντροφό της, ανακάλυψε ότι τίποτα από αυτά δεν είναι παράλογο ή ακατόρθωτο! Να ποια είναι τα 7 χαρακτηριστικά του «τέλειου» εραστή:        

1. Να δείχνει το πάθος του

Σίγουρα, χρειάζεται χρόνος και χώρος για ρομαντισμό και τρυφερότητα, αλλά αυτό που πραγματικά ερεθίζει μια γυναίκα είναι το «ωμό» πάθος. Να την ποθείτε, να τη θέλετε απεγνωσμένα, να τη φιλάτε έντονα, να μη διαπραγματεύεστε στιγμή πόσο πολύ θέλετε να την κάνετε δική σας.

2. Να την «ακούει»

Αυτό που δεν πρέπει να ξεχνούν οι άντρες είναι ότι οι γυναίκες ξέρουν ακριβώς τι είναι αυτό που θέλουν στο κρεβάτι. Γίνετε, λοιπόν, αυτός ο ερωτικός σύντροφος που θα ανυπομονεί να ανταποκριθεί στις «οδηγίες» της για το οργασμικό σας ταξίδι. Και να είστε σίγουροι ότι οι προσπάθειές σας θα ανταμειφθούν με τον πιο απολαυστικό τρόπο!

3. Να δείχνει την ικανοποίησή του

Αφήστε τις εκφράσεις του προσώπου σας, τη γλώσσα του σώματος και τα λεκτικά υπονοούμενα να «δηλώσουν» τι είναι αυτό που σας ικανοποιεί περισσότερο. Να θυμάστε πάντα ότι το να σας ερεθίζει αποτελεί τη δική της μεγαλύτερη απόλαυση!

4. Να υπάρχει σεξουαλική οικειότητα

Θα ήθελε να μοιραστεί μαζί σας τις πιο… βαθιές επιθυμίες της, οπότε όσο πιο «ανοιχτός» είστε εσείς με τις σεξουαλικές φαντασιώσεις σας, τόσο πιο «ανοιχτή» θα είναι και εκείνη με τις δικές της.

5. Να ασχολείται με όλο το σώμα της

Υπάρχουν ελάχιστα σημεία στο κορμί μιας γυναίκας που την ερεθίζουν έντονα. Ωστόσο, μην επικεντρώνεστε μόνο σε αυτά… προσπαθήστε να βάλετε στο παιχνίδι κάθε σημείο του σώματός της. Το άγγιγμα δεν έχει όρια και περιορισμούς όταν πρόκειται για το σεξ!

6. Να την επιβεβαιώνει λεκτικά

Σύμφωνα με σχετική έρευνα, το 44% των γυναικών ερεθίζεται απλά και μόνο στο άκουσμα της φράσης «Σ’ αγαπώ», ενώ η φράση «Είσαι τόσο σέξι!» έχει το επιθυμητό αποτέλεσμα στο 26% των γυναικών.             

7. Να της μιλάει πρόστυχα

Ενισχύστε την… άτακτη πλευρά της και πείτε της ακριβώς αυτό που έχετε στο μυαλό σας. Πείτε της αυτό που θέλετε να της κάνετε, και μετά κάντε το!