1.      Είναι πιθανό να δεις τον εαυτό σου να κρατάει ένα έντομο ή κάποιο άλλο ζωντανό πλάσμα η θέα του οποίου, υπό άλλες συνθήκες, θα σε έκανε να απομακρυνθείς τσιρίζοντας.

2.      Ένα κορίτσι κοιτάζει το γιο σου και νιώθεις την ανάγκη να την τραβήξεις μακριά και να την αποκαλέσεις κάτι απρεπές (είτε είναι 6 ετών είτε 16).

3.      Μπορεί να μη θυμάσαι τι έφαγες για πρωινό, όμως έχεις την ικανότητα να μετατρέψεις ένα Transformer από αυτοκίνητο σε ρομπότ και το ανάποδο, από μνήμης και χωρίς το 30 σελίδων φύλλο οδηγιών.

4.      Το μόνο κριτήριο για να επιλέξεις καινούριο αυτοκίνητο είναι πόσο αθλητικό εξοπλισμό χωράει το πορτ μπαγκάζ του.

5.      Το παιδί σου λέει ότι θα σε παντρευτεί –κι εσύ δεν το αποκλείεις…

6.      Γνωρίζεις κάθε είδος σκέιτμπορντ και δεν φοβάσαι να το δοκιμάσεις.

7.      Έχει συμβεί να ξαπλώσεις στο χώμα κάτω από ένα δέντρο με την ελπίδα ότι εάν στραβοπατήσει, τουλάχιστον, θα πέσει στα μαλακά (επάνω σου).

8.      Ξέρεις πόσο πονάει να πατήσεις ένα Lego –δεν αποκλείεται να υπάρχει κάποιο μικρό για πάντα «σφηνωμένο» κάπου στην πατούσα σου.

9.      Υπάρχει τουλάχιστον ένα Bey Blade αυτή τη στιγμή μέσα στην τσάντα σου.

10.   Συλλαμβάνεις τον εαυτό σου να λέει πράγματα όπως «όχι, δεν μπορείς να ανέβεις στην πλάτη του σκύλου για να σε πάει βόλτα».

11.   Μπορείς να συζητάς για ώρες και με κάθε λεπτομέρεια για το ποιος θα νικούσε εάν πολεμούσαν ο Iron Man, ο Μπάτμαν, ο Σούπερμαν, ο Σπάιντερμαν και ο μπαμπάς, σε κάθε δυνατό συνδυασμό.

12.   Παρόλο που δεν εγκρίνεις τη βία σε καμία περίπτωση, έχεις ξεστομίσει τη φράση «αν σε χτυπήσει ξανά, χτύπα τον κι εσύ».

13.   Γνωρίζεις περισσότερες λεπτομέρειες από όσες θα ήθελες για το γιατρό που κάνει τα ράμματα στο κοντινό νοσοκομείο.

14.   Δύσκολα βρίσκεις στη ντουλάπα του ένα παντελόνι φόρμας που δεν είναι σκισμένο στα γόνατα.

15.   Η αγάπη που νιώθεις για το γιο σου είναι τόσο έντονη που δεν θα μπορούσες ποτέ να το εξηγήσεις ούτε καν να το κατανοήσεις απόλυτα! Aπό το blog The Suburbian Jungle, της Τζένι Ίσερμαν.