Η 36χρονη δασκάλα της γιόγκα Laura Kasperzak κατάφερε μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα να αποκτήσει πάνω από 700.000 ακόλουθους στο Instagram, ποστάροντας φωτογραφίες μαζί με τα δύο παιδιά της, κάνοντας -τι άλλο;- γιόγκα!

Στις περισσότερες φωτό της μαμάς από το Νιου Τζέρσεϊ πρωταγωνιστεί η 4χρονη κόρη της, Μίνι, η οποία μιμείται με τεράστια επιτυχία τις πόζες της μαμάς της, αλλά και τα εντυπωσιακά της outfit.

«Η Μίνι μου είναι το χαϊδεμένο της οικογένειας και της αρέσει πολύ να φωτογραφίζεται», δηλώνει σε συνέντευξή της η πανευτυχής μαμά. «Πρόσφατα έκανε ένα κατακόρυφο και μου λέει: ‘Μαμά, βγάλε με μια φωτογραφία!’. Αμέσως μετά μου λέει: ‘Για να τη δω… Αχ, μανούλα, νομίζω πως πρέπει να με ξαναβγάλεις… δεν χαμογελάω!’».

Η Kasperzak, που ασχολείται επαγγελματικά με τη γιόγκα επί 17 χρόνια, ισχυρίζεται ότι επεδίωξε να εμπλέξει τόσο τα παιδιά της όσο και τον άντρα της σε αυτό το είδος άσκησης, επειδή πιστεύει πως με αυτό τον τρόπο ενισχύεται ο δεσμός τους.

«Είναι ένας υπέροχος τρόπος να δημιουργείς αναμνήσεις και να περνάς περισσότερο χρόνο με τους ανθρώπους που αγαπάς», εξηγεί η ίδια.

Η δημοφιλής πλέον μαμά δημιούργησε τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μόλις το Μάρτιο του 2012, προβάλλοντας κυρίως τη δουλειά της. Ωστόσο, μόλις άρχισε να εμφανίζεται δίπλα της και η αξιολάτρευτη Μίνι, οι χαριτωμένες φωτογραφίες τους έγιναν το επίκεντρο του ενδιαφέροντος μικρών και μεγάλων – και όχι άδικα!