Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα που πραγματοποίησε η εταιρεία Murine σε δείγμα 1.000 αντρών, το 1ο πράγμα που προσέχουν οι άντρες στις γυναίκες είναι… τα μάτια τους! Μήπως σας πέρασε κάτι άλλο από το μυαλό; Προφανώς, τα ευρήματα της συγκεκριμένης έρευνας καταρρίπτουν το μύθο που θέλει τα αρσενικά να εστιάζουν το βλέμμα τους σε ένα και μόνο σημείο του γυναικείου σώματος!

Πέρα, όμως , από τα μάτια, ας δούμε ποια είναι τα υπόλοιπα 7 πράγματα που παρατηρούν οι άντρες στις γυναίκες, με σειρά προτεραιότητας:

2. Το χαμόγελο

Το δεύτερο πράγμα που προσέχουν οι άντρες στις γυναίκες είναι το όμορφο χαμόγελο. Οπότε, αγαπητές κυρίες, χαλαρώστε και αφήστε τη λάμψη του να τους συνεπάρει!

3. Το στήθος

Μπορεί να σας είναι δύσκολο να το πιστέψετε, αλλά, σύμφωνα πάντα με τα αποτελέσματα της έρευνας, το στήθος βρίσκεται στην τρίτη θέση, παρόλο που οι περισσότεροι πιστεύουν ότι θα ήταν στο βάθρο της αντρικής… προσοχής! Ωστόσο, είτε μας αρέσει είτε όχι, το γυναικείο στήθος είναι σημαντικό για τους άντρες και αποτελεί ένα από τα πιο αξιοπρόσεκτα στοιχεία της θηλυκής σιλουέτας.

4. Τα μαλλιά

Οι περισσότεροι άντρες υποστηρίζουν ότι τα μακριά, πλούσια μαλλιά είναι ωραία στη γυναίκα. Και μάλλον λένε αλήθεια, αφού, σύμφωνα με την έρευνα, αποτελούν το τέταρτο πράγμα που θα προσέξουν στην πρώτη τους γνωριμία με το αντίθετο φύλο.

5. Τα πόδια

Τα καλλίγραμμα πόδια είναι το πέμπτο πράγμα που θα προσέξει ένας άντρας σε μια γυναίκα, ακόμα κι αν αυτά είναι καλυμμένα π.χ. με ένα παντελόνι. Προφανώς, τα αρσενικά είναι περισσότερο παρατηρητικά από ό,τι θα περίμενε κανείς!

6. Το βάρος

Όσο περίεργο κι αν σας φαίνεται, για τους άντρες τελικά παίζουν σημαντικό ρόλο τα… κιλά μιας γυναίκας. Γιατί, βέβαια, η ιδανική εικόνα ή η σχετική της προσέγγιση είναι κάτι που μας ενδιαφέρει όλους, μιας και το γούστο των περισσότερων ανθρώπων δεν απέχει ιδιαίτερα από τα κοινώς αποδεκτά χαρακτηριστικά!

7. Το ύψος

Το έβδομο πράγμα που προσέχουν οι άντρες στις γυναίκες είναι το ύψος τους, χωρίς όμως να διευκρινίζουν αν προτιμούν τις κοντές ή τις ψηλές. Προφανώς, αυτό έγκειται στις προτιμήσεις του καθενός ξεχωριστά. Βέβαια, οι περισσότεροι άντρες έχουν μια κλίση προς τις αναλογίες των… μοντέλων, οπότε ίσως αυτό να αποτελεί μια ένδειξη της προτίμησής τους ως προς το γυναικείο ύψος!      

8. Το δέρμα

Όταν μια γυναίκα έχει ωραίο δέρμα, τότε είναι βέβαιο ότι αυτό δεν θα περάσει απαρατήρητο από έναν άντρα, μιας και αποτελεί το όγδοο πράγμα που προσέχουν τα αρσενικά στα θηλυκά. Είναι λείο, χωρίς σημάδια και ουλές; Δείχνει μεταξένιο και απαλό; Τότε, ναι, είναι σίγουρο ότι θα θέλει να το αγγίξει. Και, φυσικά, δεν θα μπορούσε να τον κατηγορήσει κανείς γι’ αυτό! Ποιος θα έλεγε «όχι» σε κάτι αντίστοιχο, όποιο κι αν ήταν το φύλο του;