Το βραδινό ξύπνημα του νεογέννητου κάθε 20 λεπτά, το οποίο κοιμάται μόνο κατά τη διάρκεια της ημέρας. Ο εμετός πάνω στην μπλούζα σας, στο πίσω μέρος του αριστερού σας ώμου – που δεν είχατε ιδέα για την ύπαρξή του παρά μόνο τη στιγμή που τη βγάλατε λίγο πριν πέσετε για ύπνο. Τα ελάχιστα εώς ανύπαρκτα ντους. Οι ραγάδες και τα ασύμμετρα στήθη. Τα διάσπαρτα Lego σε όλο το σπίτι και οι σάπιες μπανάνες.

Αυτές είναι μερικές μόνο από τις αμέτρητες «μεγαλειώδεις» στιγμές της μητρότητας, που απαιτούν μια αίσθηση του χιούμορ. Και, παρόλο που αυτό το χιούμορ είναι πολύ πιθανό να κάνει… αποχή την ώρα που όλα αυτά συμβαίνουν, αργά ή γρήγορα έρχεται η στιγμή που, αναπολώντας τα, μπορεί τελικά να σκάσετε κι ένα χαμόγελο!

Αν συμφωνείτε ότι το χιούμορ κάνει τον κόσμο μας καλύτερο, θα βρείτε ότι τα συγκεκριμένα καρτούν για την ανατροφή των παιδιών και τις πρώτες μέρες με το νεογέννητο εκφράζουν απόλυτα την πραγματικότητα και τα συναισθήματα που γεννάει.

Αν, πάλι, βρίσκεστε ΤΩΡΑ στα χαρακώματα, να θυμάστε ότι δεν είστε μόνες. Και βλέποντας τις γελοιογραφίες, γνέψτε θετικά και μοιραστείτε μαζί μας ένα μικρό χαμογελάκι… γιατί ό,τι κι αν λέμε, όσο κι αν παραπονιόμαστε, τίποτα σ’ αυτή τη ζωή δεν μπορεί να συγκριθεί με το μεγαλείο της μητρότητας!