Η μικρούλα Achara Poonsawat ή αλλιώς «Nin» έχασε τον πατέρα της όταν ήταν πολύ μικρή. Μεγάλωσε με τη μητέρα της η οποία προσπάθησε να είναι εκτός από μητέρα και μέντοράς της. Παρόλο που η μητέρα της Nin δεν είχε πάει ποτέ σχολείο, προσπάθησε, μέσα από τον αγώνα της για επιβίωση και τις εμπειρίες της, να διδάξει στην μικρούλα Nin πολύτιμα μαθήματα ζωής.
Η ζωή της  μαμάς σκληρή, αφού να αναγκάζεται να πουλάει φρέσκα φρούτα στην τοπική αγορά, με το καροτσάκι της από τα χαράματα έως το σούρουπο. Προσπάθησε ωστόσο να μάθει στην κόρη της να παρατηρεί, να αναλύει, να προσπαθεί και να αντιμετωπίζει τα προβλήματα με θάρρος. Ενθάρρυνε την κόρη της να βρίσκει τις «απαντήσεις» στα ερωτήματά της,  παρακολουθώντας την από μακριά.  Το κοριτσάκι σιγά σιγά μαθαίνει να μην εγκαταλείψει ποτέ τις προσπάθειες και τα όνειρά του, παρά τις δυσκολίες που βρίσκονται μπροστά του. Αυτή η ανατροφή έγινε έμπνευση για την μικρούλα που σκέφτηκε κάτι νέο και καινοτόμο.
Η ιστορία του βίντεο είναι αληθινή. Η μη κερδοσκοπική οργάνωση AIS βοήθησε στην εκπλήρωση των ονείρων της Nin με την παροχή υποτροφίας που την υποστήριξε οικονομικά μέχρι την ολοκλήρωση των σπουδών της. Το όνειρο της Nin ήταν να γίνει δασκάλα. Σήμερα, διδάσκει σε  μαθητές δημοτικού, όχι μόνο τα μαθήματα του σχολείου, αλλά και εμπειρίες ζωής που διδάχτηκε από την αγαπημένη της μητέρα.