Δείτε τη φωτογραφία που απαγορεύτηκε από το  Instagram ως ακατάλληλη! 
Οι blogger Jana και Veronica  εκτός από ζευγάρι στην ζωή είναι και οι εμπνευστές του blog «Oh! Mami Blue», το οποίο περιλαμβάνει θέματα μαγειρικής αλλά και lifestyle.  Το blog τους έχει και τον αντίστοιχο λογαριασμό στο instagram, ο οποίος είναι ιδιαίτερα δημοφιλής και στον οποίο πρωταγωνιστής -εκτός από το ζευγάρι– είναι και ο μικρούλης Alex, ο γιος τους!
«Αποφασίσαμε από κοινού να «εκθέσουμε» τον εαυτό μας και να δείξουμε πόσο φυσιολογική είναι η ζωή μας», δήλωσαν στο BuzzFeed της Ισπανίας οι δύο γυναίκες οι οποίες πρόσφατα έπεσαν θύματα της λογοκρισίας στο Instagram.
Όταν η Veronica μοιράστηκε μία φωτογραφία που έδειχνε τις δύο γυναίκες στο κρεβάτι με το παιδί τους, δεν περίμενε ποτέ ότι η φωτογραφία θα αναδημοσιευτεί από έναν άλλο λογαριασμό με περισσότερους από 200.000 ακολούθους και θα γίνει viral.
Λίγο αργότερα όμως διεγράφη από το Instagram γιατί αναφέρθηκε ως «ακατάλληλη».
Παρόλες τις προσπάθειές τους να «ανεβάσουν» ξανά την επίμαχη φωτογραφία, στάθηκε αδύνατον λόγω των αναφορών.   Έτσι απευθύνθηκαν στο Instagram Stories, θέτοντας το ερώτημα: «βλέπω μόνο αγάπη, εσύ τι βλέπεις;»
Μετά τη δημοσίευσή της, πολλοί  άρχισαν να διαμαρτύρονται για τη διαγραφή της εικόνας, μοιράζοντας τις δικές τους φωτογραφίες ή φωτογραφίες του ζευγαριού χρησιμοποιώντας το hashtag #Yosoloveoamor – βλέπω μόνο την αγάπη.  

Η επίμαχη φωτογραφία

Ποια η γνώμη σας;  Εσείς τι βλέπετε σ’ αυτή την φωτογραφία;