Στο τεύχος που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή 21 Ιανουαρίου με το «ΒΗΜΑ»
Για το πλούσιο πρώτο τεύχος του 2018 ταξιδέψαμε στη Νάπολη, συναντήσαμε τον διάσημο σεφ Τσίρο Σάλβο και μας αποκάλυψε βήμα-βήμα τα μυστικά της ναπολιτάνικης πίτσας.
Στον «Γευσιγνώστη» Ιανουαρίου προτείνουμε, επίσης, 70 δοκιμασμένες συνταγές για κάθε περίσταση:
–  Αφιέρωμα σαλατογεύματα. Ολοκληρωμένες προτάσεις για καλύτερη διατροφή.
–  Vegan έκπληξη με κεφτέδες φασολιών.
–  Ψαροφαγία. Πρωτότυπα μαγειρέματα με φρέσκο ελληνικό τόνο.
–  Νόστιμα και πρωτότυπα πιάτα που ετοιμάζονται μέσα σε 30′
–  Εντυπωσιακά και νόστιμα σάντουιτς, που μπορούν να συναγωνιστούν και το πιο γκουρμέ πιάτο.
–  Υπέροχα πρωινά.
–  Γλυκά με λεμόνι.
–  Ένα «μαγικό» τουρσί. Μια εύκολη παρασκευή που μεταμορφώνει όλον τον χρόνο κάθε φαγητό που χρειάζεται φρέσκο λεμόνι.
–  Τις διευθύνσεις για τα καλύτερα φαλάφελ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.
Την Κυριακή 21 Ιανουαρίου με το «ΒΗΜΑ»
Ο Γευσιγνώστης ξέρει, γιατί το ‘χει ψάξει!