Η Pfizer Hellas, με την ενεργό συμμετοχή των εργαζομένων της, ανέλαβε μια ξεχωριστή πρωτοβουλία για να δημιουργήσει ένα όμορφο και ταυτόχρονα θεραπευτικό χώρο πρασίνου στις εγκαταστάσεις του Κέντρου Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Παιδιών με Αναπηρία Αττικής (πρώην Π.Ι.Κ.Π.Α) στη Βούλα.Πριν από λίγες ημέρες, εργαζόμενοι της εταιρείας με την πολύτιμη βοήθεια των Γεωπόνων του Κόσμου, που πραγματοποίησαν τη μελέτη του χώρου, διαμόρφωσαν μια έκταση 300 τ.μ., τοποθέτησαν δενδρύλλια και αρωματικά φυτά ελληνικής προέλευσης, διακόσμησαν το χώρο και φύτεψαν ένα μικρό λαχανόκηπο.Αφιερώνοντας το χρόνο και πάνω απ’ όλα την καλή τους διάθεση, οι εργαζόμενοι της Pfizer Hellas κατάφεραν στο τέλος της ημέρας να παραδώσουν έναν όμορφο, ασφαλή και ευχάριστο χώρο για τα παιδιά και τους εργαζομένους του Κέντρου.

Λίγα λόγια για το Κ.Α.Α.Π.Α.Α Βούλας

Το Κέντρο Αποθεραπείας, Αποκατάσταση Παιδιών με Αναπηρία Αττικής είναι Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου του Υπουργείου Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας. Αποτελεί έναν από τους κύριους και σημαντικότερους Φορείς Παιδικής Προστασίας στη χώρα με στόχο την προστασία, την αποκατάσταση και την κοινωνική ένταξη των παιδιών με αναπηρίες.Το Κ.Α.Α.Π.Α.Α παρέχει φροντίδα και περίθαλψη σε βρέφη, παιδιά, εφήβους και ενήλικες, ενώ τα προγράμματά του, που λειτουργούν επί 24ώρου βάσεως, τους προσφέρουν αποκατάσταση (εργοθεραπεία, φυσικοθεραπεία, λογοθεραπεία, ψυχολογική στήριξη, ειδική διαπαιδαγώγηση, αθλητικά προγράμματα), κοινωνικοποίηση και κοινωνική ένταξη (ψυχαγωγικές, πολιτιστικές και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις).Επίσης, υπό την εποπτεία του Υπουργείου Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, λειτουργεί ειδικό νηπιαγωγείο και σχολείο, ενώ υλοποιούνται και προγράμματα αναδοχής και υιοθεσίας. Επιπλέον, κατά τους θερινούς μήνες πραγματοποιούνται θαλασσινά μπάνια με ειδικό σύστημα πρόσβασης στην παραλία.

Λ. Καραμανλή 2, τηλ.: 210-8990376, fax: 210-8958512, email: pikpavoulas@hotmail.com

Pfizer Inc: «Μαζί για έναν υγιέστερο κόσμο»

Στην Pfizer, χρησιμοποιούν την επιστήμη και τους παγκόσμιους πόρους για τη βελτίωση της υγείας και της ευεξίας σε κάθε στάδιο της ζωής. Εργάζονται για να θέσουν τα πρότυπα στην ποιότητα, την ασφάλεια και την αξία στην ανακάλυψη, την ανάπτυξη και την παραγωγή φαρμάκων για ανθρώπους και ζώα. Το διαφοροποιημένο χαρτοφυλάκιο προϊόντων υγείας που διαθέτουν, περιλαμβάνει βιολογικά φάρμακα, φάρμακα μικρών μορίων και εμβόλια για ανθρώπους και ζώα, καθώς και προϊόντα διατροφής και πολλά από τα πιο γνωστά παγκοσμίως προϊόντα προσωπικής υγιεινής και φροντίδας. Οι συνεργάτες της Pfizer στις αναπτυγμένες και τις αναπτυσσόμενες χώρες ασχολούνται καθημερινά με την προώθηση της καλής υγείας, της πρόληψης, της αντιμετώπισης και της θεραπείας των ασθενειών που αποτελούν πρόκληση για την εποχή μας. Ως παγκόσμια πρωτοπόρος βιο-φαρμακευτική εταιρεία, συνεργάζεται για περισσότερα από 150 χρόνια με κυβερνητικούς και τοπικούς φορείς, με στόχο τη βελτίωση της πρόσβασης σε αξιόπιστη, οικονομικά προσιτή υγειονομική περίθαλψη σε όλο τον κόσμο.