Το ourbazaar.gr είναι ένα χώρος έκθεσης εικαστικών έργων, έργων χειροποίητης δημιουργίας, αλλά και τοποθέτησης προς μεταπώληση χρηστικών αντικειμένων. Εκεί μπορείτε να βρείτε μεγάλη ποικιλία παιδικών αντικειμένων, από παιχνίδια, ρούχα, παπούτσια, βρεφικά, αξεσουάρ κτλ. και να διαλέξετε εκείνα που σας αρέσουν για τα δικά σας παιδιά, αλλά και για δώρα τώρα που οι μέρες το απαιτούν. Και βέβαια, στις πιο προσιτές τιμές!

Το Ourbazaar είναι ένας τρόπος ανακύκλωσης και επαναχρησιμοποίησης διάφορων αντικειμένων. Πρόκειται για ένα κατάστημα που σας προσφέρει το χώρο για τη δωρεάν τοποθέτηση των έργων και αντικειμένων σας με στόχο τη μεταπώλησή τους. Απευθύνεται σε όλους όσοι έχετε παλιά, καινούργια, ανεκμετάλλευτα, άχρηστα για εσάς αντικείμενα, σε εσάς που δημιουργείτε εικαστικές συνθέσεις, αλλά και σε εσάς που ψάχνετε να βρείτε κάποια αντικείμενα σε πολύ καλές τιμές και σε πολύ καλή ποιότητα. 

Ο καθένας μπορεί να φέρνει καθημερινά τα αντικείμενά του για μεταπώληση και βέβαια να επισκέπτεται το κατάστημα είτε για τοποθέτηση των αντικειμένων του είτε για τις αγορές του κάθε Παρασκευή και Σάββατο. Στο Διαδίκτυο, το ourbazaar.gr είναι στη διάθεσή σας 24 ώρες το 24ωρο.

Κουκάκι, Δράκου 33, δίπλα στη στάση Μετρό «Συγγρού – Φιξ», κάθε Παρασκευή και Σάββατο. www.ourbazaar.gr