Ποια από εμάς δεν ταυτίστηκε με την ξανθιά αιθέρια ύπαρξη των πολυαγαπημένων μας καρτούν στα παιδικά της χρόνια; Το μοναδικό θηλυκό μέλος της παρέας των Στρουμφ, με το υπέροχο λευκό της φόρεμα και την πλούσια κόμη, θα κάνει μια εμφάνιση-έκπληξη στα μέσα του μήνα. Η θρυλική Στρουμφίτα σε ρόλο… μοντέλου, θα έχει το δικό της catwalk show στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης

Αφορμή στάθηκε η πρεμιέρα της νέας ταινίας «The Smurfs 2», που θα βγει στους κινηματογράφους στις 13 Φλεβάρη, με τη διάσημη τραγουδίστρια Κέιτι Πέρι στη φωνή της μικρής μπλε κυρίας. Η Sony Pictures Animation προχώρησε σε συνεργασία με την ομάδα Junk Food Art House, με αποτέλεσμα τη δημιουργία μιας συλλογής ρούχων εμπνευσμένης από τη γλυκιά Στρουμφίτα.

Πρόκειται για μια κολεξιόν αποκλειστικά σε αποχρώσεις του μπλε με girly prints, η οποία θα διατεθεί σε κορυφαία πολυκαταστήματα των ΗΠΑ, όπως τα Selfridges, Bloomingdale’s and Saks Fifth Avenue. Η επίσημη παρουσίαση της σειράς «Le Look Smurfette» θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Τετάρτης, στις 13 Φλεβάρη 2013, και είναι βέβαιο ότι θα είναι εξίσου εντυπωσιακή με τη… μούσα της!