Ιχθύες

20/2-20/3

ΓΙΑ ΕΣΑΣ: Ο μήνας των γενεθλίων σας συμπίπτει με την έναρξη μιας νέας εποχής. Ο Άρης ο πλανήτης της δράσης και της έντασης θα ολοκληρώσει το πέρασμά του από το ζώδιο σας αφήνοντας σας μια γλυκόπικρη γεύση. Ωστόσο η Αφροδίτη φροντίζει να κάνει την περίοδο αυτή πιο ευχάριστη και ερωτική. 

ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ: Στις 11 του μήνα η Αφροδίτη στο ζώδιο του, του χαρίζει αυτοπεποίθηση και όρεξη για δράση, ενώ Κρόνος και Πλούτωνας κάνουν όλα τα βλέμματα να στραφούν επάνω του

Κριός

ΓΙΑ ΕΣΑΣ: Από τη μία ο ανάδρομος Ερμής μέχρι τις 17 του μήνα, από την άλλη ο Άρης σας εμποδίζουν να απελευθερώσετε όλη την ενέργεια και ζωτικότητά σας. Στις 20 του μήνα που Ήλιος και Αφροδίτη περνούν στο ζώδιο σας η λάμψη και η ενεργητικότητά σας επιστρέφουν δυναμικά.  

ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ: Από τις 12 που ο Άρης κυβερνήτης του Κριού, περνάει στο ζώδιο του η καλή του διάθεση επιστρέφει και πάλι. Μέχρι τότε λίγη υπομονή, ίσως σας γκρινιάξει λίγο παραπάνω από το κανονικό. 

Ταύρος

ΓΙΑ ΕΣΑΣ: Ο μήνας αυτός δεν είναι σίγουρα ένας από τους καλύτερους της χρονιάς, ωστόσο μέχρι τα μέσα του μήνα το πλανητικό σκηνικό σας βοηθά να επωφεληθείτε από τη συμπαράσταση φίλων και να λειτουργήσετε συλλογικά.

ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ: Η παρουσία της Αφροδίτης στους Ιχθύς αλλά και η Νέα Σελήνη στη θέση αυτή,  ενισχύει πολύ την κοινωνικότητα του και οξύνει κατά πολύ τη διαίσθηση του.

Δίδυμοι

ΓΙΑ ΕΣΑΣ: Ο Άρης από τους Ιχθείς το μήνα αυτόν απαιτεί εγρήγορση στα επαγγελματικά σας, ενώ η Αφροδίτη στον Υδροχόο μέχρι και τις 25 αποτελεί την καλύτερη ασπίδα εναντία στις όποιες δυσκολίες.

ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ: Στις 9 του μήνα ο κυβερνήτης του ο Ερμής, θα περάσει στον Κριό, απ’ όπου θα ευνοεί τη συλλογική δουλειά και τις φιλικές σχέσεις. Προσέξτε το κυρίως στις 19, όπου προκύπτει η Πανσέληνος και ενδεχομένως να του χαλάσει το κέφι. 

Καρκίνος

ΓΙΑ ΕΣΑΣ: Το πέρασμα του Ήλιου από τους Ιχθείς έως τις 20 τονίζει την εκφραστικότητα σας και σας βοηθάει να βάλετε νέους στόχους. Η Αφροδίτη από τον Υδροχόο έως τις 26 σας βοηθάει σε θέματα οικονομικής και συναισθηματικής φύσεως.  

ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ: Η περίοδος αυτή είναι ελαφρώς δύσκολη κυρίως για ένα ευαίσθητο Καρκινάκι. Στηρίξτε το ιδιαίτερα τώρα που οι σχέσεις του με τους άλλους γίνονται κάπως δύσκολες και απαιτητικές

Λέων

ΓΙΑ ΕΣΑΣ: Ο Δίας από τον Κριό κρατά υψηλό το ηθικό σας, αλλά ο Κρόνος από το Ζυγό σας υπενθυμίζει πως η πορεία και οι στόχοι σας πρέπει να είναι ρεαλιστικοί.

ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ: Αν και με αργούς ρυθμούς οι επιθυμίες του θα εκπληρωθούν. Μέχρι τότε φερθείτε του υποστηρικτικά μια που η ψυχολογία του θα είναι ελαφρώς ταραγμένη

Παρθένος

ΓΙΑ ΕΣΑΣ: Οι πλανητικές συγκυρίες ίσως σας κάνουν κάπως πιο εριστικούς. Είναι ο Άρης που βρίσκεται στους Ιχθείς και αναστατώνει κάπως την ψυχολογία σας. Δείξτε προσοχή, ιδιαίτερα το διάστημα από τις 10 έως και τις 22 Μαρτίου, μια που προβλέπεται κάπως επεισοδιακό. 

ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ: Προσπαθήστε να συγκρατήσετε την υπεραισιοδοξία του αλλά και τη ριψοκίνδυνη διάθεση του. Ο μήνας έχει κινητικότητα και το μικρό σας Παρθενάκι δείχνει να το απολαμβάνει!  

Ζυγός

ΓΙΑ ΕΣΑΣ: Ερμής, Δίας και Ουρανός δημιουργούν μια αντίθεση με τον Κρόνο που αυτήν την περίοδο κυριαρχεί στο ζώδιο σας. Πάντως παρά τις δυσκολίες και τις πλανητικές αντιθέσεις το διάστημα από 2 μέχρι και τις 26 έχει και θετικά στοιχεία ιδιαίτερα σε οικονομικά θέματα.

 ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ: Φροντίστε λίγο περισσότερο την υγεία του και τη φυσική κατάσταση το μήνα αυτό, ιδιαίτερα στις αρχές. Κατά τα μέσα θα δείξει μια διάθεση για έντονη κοινωνικότητα, στηρίξτε το.         

Σκορπιός

ΓΙΑ ΕΣΑΣ: Ήλιος, Αφροδίτη, Ερμής και Δίας, υπόσχονται τα καλύτερα όλον τον Μάρτιο. Τώρα είναι η εποχή να δημιουργήσετε ένα καλύτερο υπόβαθρο για την καλυτέρευση των επαγγελματικών αλά και προσωπικών σας σχέσεων

ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ: Παρόλο που οι πλανήτες δεν δημιουργούν προβλήματα, θα πρέπει να δείξετε προσοχή μέχρι τις 11 του μήνα. Καθησυχάστε τη νευρικότητα του και βοηθήστε το να βελτιώσει την ψυχολογία του.

Τοξότης:

ΓΙΑ ΕΣΑΣ: Κάπως ανήσυχους και ανικανοποίητους σας βρίσκει ο Μάρτιος, μια που ναι μεν αποζημιώνεστε σε πολλούς τομείς αλλά μέσα από κούραση και πολλά εξωτερικά εμπόδια

ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ: Μέχρι τις 8 ίσως νιώσει την ανάγκη να στηριχτεί πάνω σας περισσότερο απ’ όσο έχετε συνηθίσει από ένα τόσο ανεξάρτητο παιδί. Δείξτε του την τρυφερότητα του   

Αιγόκερως

ΓΙΑ ΕΣΑΣ: Πλούτωνας, Κρόνος, Δίας και Ερμής συγκεντρώνονται πάνω στο ζώδιο σας και σας επιβαρύνουν ψυχολογικά δημιουργώντας σας αντιφατικά συναισθήματα. Μέχρι πάντως και τις 9 έχετε μια σχετική εύνοια.

ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ: Η επίδραση του Δία του Ουρανού και του Ερμή το υποχρεώνουν να νιώσει πιεσμένο και νευρικό. Βοηθήστε το να βάλει σε τάξη κάποιες σκέψεις του. Το χρειάζεται.

Υδροχόος

ΓΙΑ ΕΣΑΣ: Από τις 2 μέχρι και τις 26 Μαρτίου η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιο σας. Ερμής και Δίας σας βοηθούν να σταθεροποιήσετε αυτά που έχετε αλλά και να δημιουργήσετε καινούρια δεδομένα κυρίως σε επαγγελματικά και οικονομικά θέματα 

ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ: Αισιοδοξία, κουράγιο και μια διάθεση για δημιουργικά πράγματα χαρίζει ο μήνας αυτός στο παιδί σας. Σταθείτε δίπλα του και βοηθήστε το να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες