Νοιαζόμαστε για εσάς!

Πιο πολύ από κάθε άλλη φορά, σήμερα η Nestlé νοιάζεται για όλους εμάς και προσφέρει τα αγαπημένα μας προϊόντα NESCAFÉ, ΛΟΥΜΙΔΗΣ, FITNESS, MAGGI, NESQUIK και πολλά άλλα, σε μοναδικές προσφορές.

Νοιαζόμαστε για την Καλή Διατροφή

Σε εμάς στην Νestlé, η έρευνα συνδυάζεται με την τεχνολογία σε ένα από τα μεγαλύτερα ερευνητικά κέντρα στον κόσμο, το Nestlé Research Center στην Ελβετία, όπου φροντίζουμε για τη διαρκή βελτίωση των συνταγών μας. Έτσι, μεγάλες ποσότητες ζάχαρης, λιπαρών, κορεσμένων λιπαρών και αλατιού έχουν μειωθεί, ενώ τα παιδικά παγωτά -τα οποία  κατασκευάζονται στο εργοστάσιο μας στον Ταύρο- παρασκευάζονται με 70% γάλα, 30%λιγότερη ζάχαρη και 50% λιγότερα λιπαρά σε σχέση με το μέσο όρο των υπολοίπων παγωτών. Ταυτόχρονα,  παρέχουμε έγκυρη και αξιόπιστη ενημέρωση για τα θρεπτικά συστατικά, μέσω του «Διατροφικού Οδηγού» στις συσκευασίες των προϊόντων μας. Νοιαζόμαστε για την Ελλάδα

Η  Nestlé αποτελεί κομμάτι της ελληνικής οικογένειας τα τελευταία 100 χρόνια! Η παραγωγή από τα 4 εργοστάσια μας στην Ελλάδα καλύπτει πάνω από το 60% του ετήσιου κύκλου εργασιών μας, ενώ η εταιρεία απασχολεί άμεσα πάνω από 1000 εργαζομένους!

Νοιαζόμαστε για την Κοινωνία

Με το πρόγραμμα Παιδιά Όλο Υγεία στηρίζουμε τη διατροφική εκπαίδευση πάνω από 100.000 μαθητών και των οικογενειών τους σε όλη την Ελλάδα.

Τα δύο τελευταία χρόνια έχουμε βοηθήσει οικογένειες χαμηλού εισοδήματος, δωρίζοντας τρόφιμα αγοραστικής αξίας άνω του 1 εκατομμυρίου ευρώ.

Στηρίζουμε με δωρεές χρημάτων και τροφίμων πλήθος οργανισμών, όπως το Χαμόγελο του Παιδιού, το Make-A-Wish, τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, την Ανοιχτή Αγκαλιά, τη Φλόγα, τα Παιδικά Χωριά SOS και πολλούς άλλους. Αναζητήστε στα super market σε όλη την Ελλάδα τις προσφορές της Nestle και επωφεληθείτε άμεσα. Μάθετε περισσότερα στο www. manamia.gr